'Hvorfor meg?'

Noen ganger kommer den tanken til meg.. Hvorfor akkurat meg?

Hele livet har jeg ønsket meg ting som en jobb jeg vil trives i, kjøpe småbruk og ha hester! Men noen ting må man legge til side for å komme seg opp på beina og bli frisk. Men hva betyr egentlig frisk når du har ME?

Noen ganger blir jeg deprimert ved tanke på om 'vil jeg bli frisk?'. Vil jeg det eller vil formen min bli verre? Folk mener det at selvom jeg står på, med husvask, drive med dyra jeg har nå. Betyr ikke at jeg ikke er syk.. Folk ser ikke at jeg må sove 2-3 ganger om dagen for å klare å gjøre det jeg må gjøre..

Håper jeg en gang skal kunne komme tilbake i jobb, bli frisk nok til å kunne trene, gå turer og gjøre ting med kjæresten. Dra på telttur og kose oss! Det er en av drømmene mine.

Mine tanker

Jeg har lenge gått inn og ut fra bloggen og lurt på om det er lurt at jeg setter meg ned å skriver. Jeg vet det er veldig få som leser dette og det gjør det mye lettere for meg også. Men tankene mine bare svirrer rundt. Jeg vet ikke egentlig hvorfor jeg er så deprimert om dagen. Hvorfor tankene mine ikke gir seg. Hvorfor skal jeg gå rundt å tenke sånn?

Angsten av å fortsatt bli snakket stygt om, at jeg ikke er bra nok for kjæresten min, at han syntes jeg ikke er bra nok for han. Hvorfor skal jeg være redd for det? Jeg føler meg ikke er bra nok for noen. Føler meg som en sånn som bare står i veien og vil bare forsvinne. Men samtidig skulle jeg ønske noen så meg, så meg som den jeg var og ikke den alle tror jeg er. Er så lei. 

Etter all mobbing, å se hvor godt Kristoffer blir likt. Hvordan han er med venner, hvorfor kan ikke jeg ha det samme som han? Ha venner, hvorfor trekker folk seg så unna meg? Vil ikke gå å ha den følelsen at jeg ikke er bra nok for venna hans, at jeg er for stygg. Hva tenker de om meg?

Det å gå å være syk. Syk over lengre stund, sengeliggende og orker ingenting! Hvorfor skal det være så vanskelig å finne ut hva som feiler meg? Hvorfor skal det ta så lang tid, så lang tid til å få noen til å tro meg og hjelpe meg. Det tok meg lang tid å klare å bytte lege da jeg trodde han kunne hjelpe meg. Men eneste jeg ble fortalt, var løgner. Det å bli fortalt "Jeg forstår deg, det er vondt. Du vil bli henvist." Venter et år, ingenting.Bytter lege, tar 3 dager så har jeg allerede fått time fra henvisning nye legen sendte.. Eneste jeg må tenke nå er at ting går fremover, ting vil bli bedre. Men vil det virkelig bli bedre?

Jeg er så sliten, jeg blir så deprimert av det. Vil bare bli frisk, komme meg ut i jobb og trives med meg selv. 

Jeg er så redd for hva folk sier om meg. "Ho ser så frisk ut."  "Ho legger ut mye bilder av dyra. Går turer. Ho er jo helt frisk!"  Er det virkelig sant, eller er det bare meg? 
Jeg har snakket veldig mye om dette på bloggen, men tror folk meg? Andre dager kan jeg gå turer, gå på butikken og føle meg helt frisk! Men plutselig så kan jeg ligge sengeliggende i flere uker. Utmattet, kroppen værker, svimmel og kvalm. Andre dager kan jeg ikke engang ta kjøkkenet, jeg blir så utmattet av anstrengelser. Hva gjør man da? Jo, man samler opp energi i flere dager for å prøve på nytt.

Jeg håper bare folk forstår det at selvom jeg virker frisk, at jeg smiler og deler bilder. Så er det alltid noe bak det. 

Nå er det nok for idag. Håper dere har hatt en fin dag og har en fortsatt fin søndags natt!

 

Skumbad!

Heihei, idag ble det et varmt skumbad på meg etter å ha gått i Vikersund i noen timer. Og jeg merker nå at jeg skulle droppet det. Kroppen værker og føler meg dårlig.. Egentlig er det en standar..

Jeg har ikke oppdatert her på dn stund. Men jeg har blitt dårlig igjen. Så tiden min går til å slappe av.

Tilbake igjen?

Har vært så dårlig på å blogge, har egentlig hatt mye å gjøre og tenker på hvordan jeg skal klare hverdagen og må planlegge alt. Ja, jeg er fortsatt syk. Jeg ble bedre en periode, men ble verre igjen. Så nå orker jeg ikke mer enn det jeg gjør om dagen. Blir mye planlegging om hvordan jeg skal klare å gjøre husarbeid, gå tur med bikkjene osv. Det helt vanlige. Noen dager er bedre enn andre. 

Håper på å få komme litt tilbake igjen.

Ha en fin dag videre. :)

Å gå fra å være syk hverdag, til å føle man har energi igjen!

Alle vet at i fjord så ble jeg akutt syk. Jeg skjønte egentlig ikke hvorfor jeg følte meg så dårlig. Jeg var kvalm, svimmel, sliten og vondt i kroppen hver eneste dag. De fant ut at jeg hadde kyssesyken for 6 uker siden. 6 uker siden det var ute av kroppen uten at jeg la merke til at jeg var syk! Dette varte et halvt år, før jeg ble bedre. Jeg tok mange prøver, mange henvisninger uten at de fant noe mer enn et ekstra hjerteslag som ikke engang kunne være problemet og var helt ufarlig. Jeg fant også ut under undersøkelser at jeg har en 15-25% skjevhet i ryggen som de ikke engang får gjort noe med. Alt tydet på at jeg skulle ha det sånn hele livet. Jeg ville bare bli frisk.. 

Jeg tok meg sammen litt etter jul og sluttet med alt som var med godteri og brus. Jeg var ikke akkurat tynn. så jeg måtte. Jeg gikk ned 7-8 kg bare på 1 1/2 mnd. Følte meg så bra med meg selv, men ikke bra nok i formen. Så jeg mistet fullstendig motivasjon. Så jeg sluttet helt.. Jeg følte det ikke gikk noe vei selvom det gjorde det! Det tok meg mange mnd til å klare å bygge opp motivasjonen min igjen. Nå har jeg allerede holdt meg uten godteri i 2 uker nå, og nå skal jeg klare det! Jeg har blitt smalere over magen og føler at dette går min vei igjen! Jeg har begynt å jogge, gå turer og finne på mer. Føler meg så mye bedre. Jeg kan endelig dra til jobben uten å føle meg trøtt. Jeg sover mindre, noe som er helt utrolig. Fordi jeg uansett føler meg uthvilt! 

Jeg tror det at grunnen til at man er så mye syk for tiden, og jeg har vært syk. Er fordi folk ikke gjør nok lenger. De bruker ikke kroppen sin på samme måte. Jeg mener det at hvis jeg hadde hatt nok motivasjon og ikke sluttet, så tror jeg faktisk at jeg hadde vært mye mer frisk idag! Jeg så det faktisk ikke da.

Jeg ser også at folk skriver mye om at de er slitne og trenger energien sin tilbake. Men da mener jeg også at folk burde begynne å bruke kroppen mye mer! Trenger ikke å gå ned i vekt, men bare å komme seg ut. Gå turer, ta deg en joggetur med bikkja, sykle eller bare finn på noe som gjør kroppen din sliten på en helt naturlig måte. Enn å slite ut kroppen din på å ikke gjøre noe som helst og putte så mye dritt inn i munnen. 

Min vane er å sette meg på sofaen med engang jeg kommer hjem fra jobb, spise godteri og drikke cola. Men det er om å gjøre og ikke havne der igjen. Jeg har begynt å gå turer med bikkja etter jobb, jeg har heller begynt å gjøre husarbeid, ikke å sette meg ned og finne det jeg har lyst på! Det er så mye dritt man kjøper som ikke er bra i det hele tatt..

Nå vil jeg tro og jeg vet at jeg kommer til å få energien min fult tilbake nå som jeg har innsett problemet mitt. Og det tok meg 1 år og 4 mnd. Men jeg trenger også tid til å klare komme meg i form, men jeg er på god vei til å klare det! 

Så hvis du er en av de som er på riktig retning som meg og vil komme i form. Vil jeg gjerne ha en tur kamerat på dagtid. Så slepper jeg å gå alene og trene meg opp. ;)

 

"Blir avlivet hvis ingen vil ha dem..."

Det er det verste jeg hører eller leser på nettet. Jeg mener da at så lenge du har fått deg et dyr og tar vare på det. så må du også tenke på konsekvensene av å ha et dyr. Hvis du ikke kastrerer/steriliserer, så vil du ende opp med kattunger eller andre familier med katter får kattunger. Uansett hvilke dyr... Hund, katt, rotter, kaniner, hester osv... Så har du et ansvar helt til det dyret har levd sine år! Det er ikke sånn at man skaffer seg et dyr (vi sier katt) også bestemmer du deg for at katten er kjedelig, eller ikke er sånn du ønsket den skulle være. Du tok det til deg for å ta vare på det.

Det er helt greit å gi bort et dyr, hvis det skal ha skjedd noe. Men det finnes de som legger til på slutten av annonsen at hvis ikke disse kattene/kattungene finner et hjem innen 3 dager, så blir det avliving. Det er det verste jeg hører! Jeg tok til meg en kattemamma på 1 år og 4 av hennes kattunger fordi at de ville bli avlivet hvis ingen ville ta imot 5 katter. Hvem har tid og kapasitet til å ta til seg så mange dyr når man har 3 dyr fra før? Jo, jeg tok til meg dem fordi det var for ille å avlive 5 uskyldige dyr. 1 av de 4 kattunger har jeg i dag og kunne ikke tenkt meg å kvitte meg med ho, eller noen av de andre dyra mine! Tatt et ansvar for å ta vare på dem, å det holder jeg!

Men det er enda verre med disse folka som hiver kattunger i søpla, i vannet, i grøfta osv. De skulle ikke hatt dyr! Fysj... Blir så irritert!

Vår pus skal ha kattunger nå om noen uker, ei lita søt tricolor. Ho skal steriliseres etter at kattungene har kommet og er leveringsklare, det er fordi jeg ikke ønsker mer kattunger på ho og de andre. Å da blir det 3 katter å sterilisere! :)

 

Dette er en av kattungene, ho ser liten og tynn ut... Men jeg kan love deg det at ho veier like mye som de 2 andre over. :P

Ha kontroll på bikkjene deres!

Her om dagen var vi på en tur med vår skjønne Draco. (Lilla var borte for parring, så ho var ikke hjemme) Vi har hatt han i 1 1/2 mnd. Han er verdens snilleste, veldig overbeskyttende ovenfor Lilla hvis det skal skje noe. Men sånn er de fleste, i hvert fall de fleste som har flere bikkjer møter på andre, bare knurrer hvis noen knurrer mot Lilla. Gjør aldri noe som helst mot noen, liker både små og store, barn og voksne. Både katter og hannbikkjer/tisper. Han går fint sammen med alt. Har ikke hatt problemer med han med noe, utenom bjeffing hvis det kommer andre hunder. Men det er vel vanlig.

 

Men poenget mitt er. Så lenge du ikke har kontroll på bikkja de, så ikke gå løs med den! Da Draco går sammen med alle bikkjer, så møtte vi en svær engelsk bulldog, kjempesøt og snill. De fikk hilse og vi stod å snakket, begge var i bånd. Han vi snakket med var med en fyr, svær og kraftig labrador (?), kanskje blanding. Den gikk da løs, har sett den mange ganger gå forbi her og den har virket snill. Da Draco satt ved beinet til Kristoffer kom den svarte labradoren (?) bort til Draco og beit tak i nakkeskinnet og tok han skikkelig. Draco gjorde absolutt ingenting tilbake, han tok imot den banken han fikk. Jeg ble så rasende at når den slapp etter 10-15 sekunder, så gikk vi. Vi fikk en liten unnskyldning og han satte seg ned på huk med bikkja og koste den. HVA FAEN? Sa han unnskyld til oss eller bikkja?

Jeg skal ikke nevne noe som kan avsløre hvem det er. Men dette er da her jeg bor, i Modum. Så hvis det er noen som kjenner noen med svart labrador, KRAFTIG, vil jeg gjerne vite det.. Men over til det vi snakket om.

Jeg har møtt så mange som lar sine bikkjer gå løse, også går de å biter folk. Lilla har også blitt bitt, men det var et litt mindre bitt, det varte bare 2-3 sekunder, så slapp den. Men ingen av bikkjene har tatt skade av dette. Ho er litt nervøs på store bikkjer etter det. Men alt virker fint, ikke vist noe aggressivitet.

Men så lenge du har bikkja de løs, så skal du også da ha kontroll på den! Enkelte bikkjer går ikke sammen og kan ende med slåsskamp, men når det er den bikkja som går løs som starter det hele så skal den ikke gå løs! Er det ingen som forstår det?! Jeg har snakket med naboer om dette og de blir flyforbanna, de har bikkjer, også valper de må passe på. Når en bikkje går å angriper en valp, samme med voksne bikkjer. Så kan det faktisk ende med at den andre bikkja begynner å angripe andre. Det er fordi det er lite som skal til når de blir angrepet at det er en bryter oppi hode som slår seg på og de blir sånn selv. Det går både utover de som vi møter på og bikkja vår.

Og dessuten, det er båndtvang. De har ikke lov til å ha bikkja løs uansett rase.

De fleste tror det at vår bikkje, som er blanding mellom fuglehund og doberman, starter det hele og at det er våres skyld fordi det er doberman i seg. Men jeg mener også det at den personen var ikke der å så det. Hvis jeg bare kunne fått filmet det, så skulle jeg bevist det at bikkja vår ikke hadde noe med dette å gjøre. Han gjorde absolutt ingenting tilbake uansett hvor høyt han skrek. Så ikke kom til meg og si det at "Det er doberman i han, det var han som startet." før du har møtt han. Jeg blir så provosert. Han har aldri vist tegn til aggressivitet. En doberman er så mye mer enn en kamp bikkje, greit at bikkja er vaktbikkjer og sier ifra når dem kommer. Men det betyr ikke det at dem ikke er snille. Jeg sa til meg selv når jeg var liten at doberman skulle aldri i mitt hus når jeg ble stor, og det vil det fortsatt ikke. Men når vi fikk han som var blanding, som ikke har så sterke instinkter som en full doberman, så var det vel greit siden Kristoffer ville ha en hund. Men han har mest fuglehund i seg, han har musklene og fargene til en doberman. Men har mest instinkter og pelsen til en fuglehund.

Men de fleste dømmer etter hvilke rase det her. Doberman er ikke akkurat den rasen folk vil ha, akkurat fordi de er krevende og sterke bikkjer. Både fysisk og psykisk. Men jeg mener også det at man bør bli kjent med bikkja før du dømmer dem. Alle raser, alle hunder har sin egen personlighet. Lær deg og kjenne rasen/hunden før du dømmer.

Takk for meg! 

 


 

Føler meg stolt!

Fra da jeg bestemte meg for å slutte med godteri og cola, så har jeg gått ned 5 kg bare ved det. Jeg har ikke trent imellom tiden da formen ikke har vært helt på topp, men jeg klarte ihvertfall å gå ned en størrelse! Så den ene buksa mi begynner å falle av snart, hehe. Selvom ikke 5 kg er mye, men så er det mye for meg. Nå har jeg ikke veid meg på en uke, så vet ikke hvor mye den ligger på nå, men jeg håper det fortsatt går nedover.

Som jeg også skrev tidligere, er at jeg ventet på henvisning, nå har jeg endelig fått en time hos hjertespesialisten etter 4 mnd ventetid uten nytte, dro bare ned til legen og han purret på dem, bare etter en mnd fikk jeg svar! Så glad for at jeg endelig får kommet meg til lege så de kan finne ut hva det er. Eller sende meg videre hvis de ikke finner noe. Håper jeg slipper flere henvisninger. Vil også finne ut så jeg slepper å gå sånn! Jeg har også blitt henvist til operasjon av sacral cyste, jeg håper bare ikke denne operasjonen skjer midt på sommeren! Da må jeg bruke mesteparten i senga/sofaen.. Håper jeg får time fort.

Formen idag er faktisk bra, jeg har fått det bedre med meg selv og jeg føler meg bedre. Jeg er ikke så mye svimmel lenger, de tingene som gjorde meg svimmel før, som å ligge på magen kan jeg fint gjøre nå. Men kvalmen gir seg ikke, heller ikke hjertet. Så nå skal jeg begynne å gå lange og begynne å jogge, få opp kondisen!

Også vil jeg bare si en ting... Til dere der ute som ikke tror at jeg er syk, fordi det ikke syntes! Tro om igjen. Jeg er så lei av at folk skal si til meg at jeg bare overdriver, lei av blikkene man får hvis det kommer opp. Når ikke engang de jeg ser hver dag tror på det og ler av meg fordi jeg ikke ser syk ut.. Jeg har presset meg så mye på jobb i det siste at jeg har holdt på å besvime bak kassa, det var holdt på å skje flere ganger daglig, ukentlig. Kroppen min er sliten, men jeg vil ikke vise det!

Så dere som tror dette bare er en fille sak, tro om igjen. Kroppen stritter imot og jeg er så sliten! Sliten å vente, ikke få svar og rett å slett sliten av å gå med dette!

Håper virkelig noen der ute som tror meg, heldigvis gjør familien min det og støtter meg! :)

Min hverdag..

Lenge siden jeg har skrivd hvordan formen og hva som skjer nå fremover..

Jeg er så utrolig sliten.. Kroppen værker, kvalm, svimmel og helt ute å kjører! Har presset meg mer på jobb enn jeg noen gang har gjort før. I går var jeg så dårlig at jeg holdt nesten på å besvime bak kassen. Helt forferdelig! Jeg sitter fortsatt å venter på henvisning, var hos lege idag og de sendte en ny, fordi det har gått 4 mnd uten noe som helst. Ble også henvist til operasjon for å fjerne sacral cysta. Gruer meg, men også gleder meg! For jeg er så lei av å gå å ha vondt. Jeg har ikke nevnt noe om det pga jeg har hatt så mye smerter når det har vært der. Jeg kan ikke gå og ikke sitte. Eneste mulighet for meg er å ligge hele tiden. Det er så slitsomt, men endelig skal jeg få fjernet den!

Idag var jeg faktisk på jobbintervju, noe kroppen følte var helt feil! Jeg ville ikke dra, angsten slo inn. Men som jeg har gjort de siste ukene nå, er å komme meg videre. Jeg kan ikke leve i frykt lenger. Selvom kroppen sier noe helt annet, så må jeg bare presse meg selv. Som jeg har gjort de siste 6 åra. Og håper virkelig dette er en start på et bedre liv uten angst!

Så nå håper jeg virkelig alt ordner seg!
Nå er kroppen sliten.

På tur med kaninene!

Tok meg en tur ut idag med kaninene, selvfølgelig hadde jeg bånd på dem, så de koste seg skikkelig. Hatet å få det på, men var greit når dem fikk lov til å snuse ute og kose seg. Bånda fikk vi fra tidligere eiere av kaninene og de var ganske slitte, plutselig dro Bonnie litt i båndet, så røyk det! Heldivis er ikke ho nervøs og løp når jeg kom mot ho. Da blir det nye. ;)

Kjempesøte!

Bonnie (lys) og Lizzy (brun).

Det blir nok flere turer ut, har et utebur også som dem var idag fordi jeg måtte støvsuge, så dem ikke ble  stresset av det. men det var 14 varmegrader i sola idag, DEILIG!

Ha en fin dag videre!

Alle 6 dyra våres! ~ bilder og fakta

Jeg sa jeg skulle ha et innlegg om litt bilder og fakta om alle dyra våre. Vi har 3 katter, 1 hund og 2 kaniner. Kaninene kom i går, så vi har ikke blitt så veldig kjent med dem enda, men det kommer. :) Men man ser forskjell, ho ene er litt mer nysgjerrig enn de andre. :)

Kan jo begynne med et og et dyr og fortelle hvordan dem er, alle dyr er forskjellige i oppførsel. :P

Vi begynner med Petra:

Petra ble født 4.juni 2012, ho var den eneste kattungen som overlevde i kullet siden vi fant ut seinere at moren hadde livmorkreft, så det er grunnen til dem ikke overlevde.(ho er opperert og lever den da idag)  Men vi er glad vi har henne! Ho er ei veldig leken pus, men ho kan være kosete hvis vi kommer bort til ho, men liker best å ligge på klatrestativet og følge med ut og kose seg der. Så henne ser vi ikke mye til hvis vi ikke går for å finne ho. :P Stille og roligste katten jeg har møtt, men fortsatt. Ingen kan bytte ut ho!

 

Også har vi Sassy:

Ho ble født 19. april 2012. Sassy er litt av hvert.. Ho kan være hissig (ikke bite, men blir fort sint og stikker av hvis en av dyra plager ho, men gjør ingenting tilbake.), kosete og leken på engang. Ho er den som skal ha kos når ho først vil ha kos, ikke før det. Men når ho først er glad for å se deg og er kosen, har du ikke noe valg. Liker å ligge på tepper og dyner og kose. Petra og Sassy har vært bestevenner helt siden de var små. De er knyttet til hverandre. Sassy er da min pus da.

Kan legge med bider av Petra og Sassy.

Søtingene!

 

Også har vi Snusken (eller pus som vi kaller ho.):

Ho ble født 28.juli 2013. Med 4 av sine søsken, den ene pusen døde og moren, men det har jeg skrivd om før. Pus kan være en skikkelig pest og plage! Ho klatrer oppover dørkarmer, klorer på dører og er helt grisevill. Om nettene pleier ho å være så oppmerksomhetsyk at ho klorer helt til ho får det som ho vil, ja ho er sta! Verdens staeste katte! Men jeg er jo glad i henne. Også for at vi skal legge merke til ho, steller ho seg på magen din så du ikke ser tv'n. Dumme katte. :P Men ho er nydelig.Vi har virkelig noen rare katter. Spesielt pus (Snusken)... Mest rareste katta...

Også har vi til slutt Lilla:

Lilla ble født 18. august 2012. Ho kommer helt fra Italia og kom til Norge da ho var 6 mnd gammel. En mnd senere fikk vi ho på fôravtale. Det er vi jo kjempeglad for. Men siden det er en Jack Russell Terrier så trenger ho sin tid ute for mosjon. Mye energi og kjempeglad jente. Ho er litt mørkredd når det kommer til folk ho møter om kveldene da ho ikke ser ansiktene dems og det er ikke morsomt. Aldri vist noe tegn til å være aggresiv, noe jeg er kjempeglad for. Ho er ikke sta, ho gjør som vi sier. Hvis vi sier nei, så forstår ho det og snur seg eller stopper å gjøre det. Veldig glad i å lære nye triks! Ho kan bamse, sitt, ligg, side, rull rundt, hige five, gi labb og bli. Lærer ho på plass nå, så skal vi se hvor lang tid det tar. For Lilla så tar det ikke mange dagene før ho lærer, hvis vi trener på det 10-15 min hver dag. Gneldrer aldri, aldri sta og er bare grei å ha med å gjøre. Ho er flott å gå tur med, bryr seg ikke om mennsker, utenom i mørket, går rett forbi, hundene må ho snu seg for å se på litt. Men hvis det går hunder forran, så bryr ho seg ikke. Ho er ei veldig flott hund! Glad jeg har ho.

Og for dere som ønsker dere en livlig hund, så er Jack Russel Terrier den beste hunderase, ihvertfall for meg! Ta kontakt hvis du vil vite mer om dem.

Nå gidder jeg ikke å ta med kaninene fordi jeg ikke har så mye å fortelle enda. Men det kommer. :)

Hvilke dyr har du?

Hils på de 2 nye familiemedlemmene!

Her på fredag fikk jeg så lyst til å ta en titt på finn bare for å se. Begynte å se på hunder osv. Bare for å sjekke, hadde ingen planer om å finne noe! Så jeg kikket litt rundt, noe som ikke er så bra. Haha. :P Så kom jeg over en liten annonse om 2 kaniner som trengte et hjem, de skulle gis bort med innebur, utebur, masse mat og utstyr. Hvordan takke nei når dette kunne komme over 2000 for alt helt nytt + kaninene da.. Så jeg begynte å smiske litt med samboer, tror du ikke han sa jaa?!! Hehe, jeg var kjempeglad. Alle de andre gangene vi har fått oss dyr har vi sagt "DETTE ER SISTE DYR INN I HUS..."  Også ender vi alltid opp med dyr, så nå har vi 6 dyr i hus. Kan lage et innlegg i morgen om alle dyrene hvis noen er interessert.

Kjempesøte herlige små kaniner.
Hadde kaniner når jeg var liten, fikk også en i bursdagsgave da jeg fulte 15 år, men jeg bodde halvveis hjemme og borte, så jeg hadde så lite tid til han. Men nå har jeg masse tid.

Bonnie (lyse) og Lizzy (brun) Den lyse er min, og den mørke er Kristoffer sin. To jenter.

Har ikke lyst til å bytte navn da det var navnene dems fra før av.

Nå skal jeg slappe av med alle dyrene mine og legge meg for å få søvn til jobb i morgen. :) Blir vel vanskelig å ha 6 dyr på fanget, haha. ;)

Ha en fin kveld videre!

Den gang...

... Jeg var så flau og hatet kroppen min, jeg hatet rett og slett hele meg, hvordan jeg så ut og hvordan jeg var. Hadde rett og slett veldig dårlig selvtillit. Hadde mye å gjøre med hvordan jeg hadde det med mobbing osv. Jeg spiste meg stor.. Hvorfor lot jeg meg til å gjøre det? Den gang så jeg ingenting.. Ikke at kroppen min kanskje var tynn nok til at jeg skulle være fornøtd med den! Jeg så ikke det at jeg faktisk ikke hadde så stygt smil som alle sa. Den dag idag er jeg faktisk flau, men ikke så like mye flau, misliker ikke smilet mitt. Smilet mitt, hvordan jeg ser ut. Spiller det noen rolle lenger?

Jeg leier et hus, har dyr jeg tar vare på, har jobb og er forlovet med verdens beste! Kan man be om noe annet? Den jeg er i dag, jeg er blid og glad. Gladere enn det jeg var. Depresjonen har gått sin gang, etter 6 år. Angsten forsvinner dag for dag! Ikke helt der enda, men jeg kommer meg. Trvies med den jeg er idag og vil fortsette med det!

BILDET ER FRA DA JEG HATET HVORDAN KROPPEN OG SMILET MITT SÅ UT. HAR IKKE ORGINAL BILDET LENGER.

Jeg har som mål, som sikkert noen av dere har fått med seg. At jeg vil bli like tynn som jeg var der. Ting går fremover, nå som formen har blitt så mye bedre. Satser jeg på å starte å trene igjen. Har gått litt sakte her, men jeg håper det kommer seg! Hehe. Og for dere som lurer på hvordan det er med å holde seg unna godteri og brus osv... Jeg kan godt være ærlig med det at jeg sprakk, jeg spiser dobbelt så lite som jeg gjorde. Men jeg har drikki noen glass med cola i uka og tatt meg noe is. Men noe kan man vel unne seg? Siden jeg sluttet på dagen, så begynte jeg å slutte å spise. Jeg spiste ikke frokost og kveldsmat, det ble bare middag. Sånn var det i 2 uker, etter at jeg fikk en oppvekker på at jeg måtte spise mer, eller så ville jeg ende med spiseforstyrrelse begynte jeg å spise igjen. Går så mye bedre nå.

Nå skal jeg prøve å fokusere, gå turer, jogge og komme i form! Om jeg så må. Er bare det å ha nok motivasjon!

Lilla leker i snøen ~ Jack russell terrier

Vår søte Jack russell terrier leker i snøen, morsomt det.

-Xxhmj

Pakka har kommet!

Nå har vi ventet i over en uke på en pakke vi håpet skulle komme på fredag, men kom idag istedenfor. Bedre sent, enn aldri sier man da. Pakken bestod bare av klær vi trenger. Tok ikke bilde av samboer sitt, siden det er så mye! Pakken veide 9kg og var stor nok!

Er sikkert mange som har hørt om netthandelen? Hvis ikke, stikk innom HER.

Det var som julaften da vi pakket opp alt. Det var så mye, så man skulle tro det.
Jeg kjøpte også en sports BH som jeg har på meg, som jeg ikke gadd å ta av bare for å ta bilde av det. Er ikke så spennende.


Trenings tights


Trenings tights


Trenings jakke


Fleece jakke. Den bydde Kristoffer på først. Den var ihvertfall god å ha på seg!


Tur buksa som jeg bydde på for morroskyld. Grei å bruke på fisketur og campingen.


Anorakk jakke.


Lang genser.

Fornøyd med alle klæra! Nå er fokuset på å gå ned i vekt, klare å holde målene mine!

Har du handlet på netthandelen før?

Ha en fin kveld videre!

Endre kostholdet mitt.

Forrige uke bestemte jeg meg for å endre på kostholdet! For sånn som vi drev med, heiv i oss cola dagen lang, usunne alternativer til både frokost og middag. Da sa det stopp, jeg sluttet brått med cola, godteri og alt som har noe med usunn mat til middag. Spiste mer grønnsaker, knekkebrød til frokost/kvelds, prøve å unngå søtsuget. Men dette er faktisk første gang jeg faktisk klarer meg uten å sprekke! Greit, søtsuget er der enda, men den er så svak at jeg også kan stikke i butikken og gå forbi godteriet og heve hodet og si til meg selv at det skal jeg ikke ha. Jeg har inngått en avtale med meg selv at det finnes en lørdag, der du kan ta deg litt hvis du har lyst på. Men det skal ikke være sånn at jeg havner tilbake der jeg var før bare pga at jeg tok meg en sjokolade bit på en lørsdag.

Jeg skal også trene så mye jeg kan, siden formen min er veldig dårlig av og til. Så skal jeg klare dette! Bare av å kutte ut alt det med sukker, så tror jeg at jeg vil nå mitt mål og ihvertfall gå ned 10kg dette året, det må jeg! Det er både godt for helsa mi, kanskje jeg vil bli bedre i formen, og ikke minst hvordan jeg har det med meg selv da jeg har klart noe jeg virkelig har stått for!

De tingene jeg sitter å er fysen på nå er kreolsk kyllingsalat..... Det er det beste pålegget du kan tenke deg... Og potetgull... Måtte over på butikken for å kjøpe 2 ting til middagen, poteter og sukkererter.. Jeg bestemte meg for å gå rett forbi alt og la være å tenke på det. Kom meg igjennom. For når vanene dine er å gå rett bort å hente en potetgullpose, eller kreolsk kyllingsalat, så er det faktisk vanskelig å legge det fra seg. Er sikkert flere her som har opplevd det!

Jeg kommer til å legge ut hvordan det går framover, hvordan jeg klarer meg uten cola og godteri og leve mer sunnere. Hvis jeg ser noe forskjell snart, kanskje jeg legger ut bilder av hvordan jeg har klart meg. ;) Nå så blir det noen bilder før da jeg trodde jeg var ekstremt feit og ikke turte å gå ute, men nå som jeg faktisk har lagt på meg, så innser jeg jo det at jeg burde ihvertfall vært redd for å gå ut nå!

PS: JEG SVETTET IKKE PÅ DET ENE BILDET, vi hadde badet og jeg måtte ha på meg klæra med våt bikini!

Flaut, men helt ok.. Dette skal endres på! :-)

Ha en fin dag videre!

Legebesøk i hytt og pine!

Har bare hatt lyst til å legge meg ned og sove. Våkne dagen etterpå å være frisk igjen! Føle jeg har energi og klare å komme meg igjennom en dag uten å føle at jeg trenger å hvile og samle opp kreftene mine til neste dag for å klare å fullføre den. Mye infeksjoner og bestennelser, jeg er så lei! Kan det ikke gi seg!

Idag ble det legetime, ble penicillin kur, henvisning til MR og masse blodprøver... ENDELIG kan jeg glede meg til framover, kanskje de vil klare å finne ut om det er ME eller hva faen det er som feiler meg. Så nå håper jeg det går fremover.

Formen min idag har vært helt på tryne, jeg "trente" litt igår, endte med at kroppen min føles ut som den har vært på jobb i 10 timer og ikke fått sove. Kroppen verker og er så sliten, så hadde en liten opphold i det og tok kjøkkenet før det så helt bomba ut der. Endte med et bad og liggi på sofaen siden. Det er godt å ha sånne hvile dager. Godt man har kjæreste som hjelper en på sånne dager. :) Så nå håper jeg tiden går fort til jeg skal legge meg til å sove. For nå er jeg helt utkjørt etter legetimen og det lille jeg har gjort idag.

Men eller så har uka vært grei, gårsdagens var ganske fin. Nok energi til å holde meg oppe ihvertfall. Siden jeg "trente" litt hjemme og fikk gått lang tur med bikkja og typen. :-) Eller så håper jeg morgendagen blir bedre! :-)

Jeg kommer til å legge ut bilder litt seinere i uka, men nå orker jeg ikke. Ha en fin dag alle sammen!

 

Kimme - alaska malamute. del 2

Her kommer del 2 av bildene av søte Kimme. :-)


Blææh. Hehe.

Søteste Kimme. :-) Mer bilder lengere ned. ;)

Ha en fin kveld videre!

Søte Kimme - alaska malamute. del 1

Foreldrene mine fikk seg en hund for et par mnd siden, verdens søteste valp! Det er en alaska malamute, samme dag som jeg tok disse bildene hadde ho vært på en 2 timers joggetur i skogen og kost seg, men fortsatt like mye energi å gi! Skulle gjerne ha tatt med meg ho hjem så herlig som ho er! Siden det er så mange bilder, velger jeg å dele det opp i 2 innlegg.


Koser oss på gulvet.

Ho blir 8 mnd den 12. januar tror jeg det var! Kjempesøt!

 

Alle bildene er tatt med canon eos 1100D.
Siden disse bildene ble tatt veldig fort, tok jeg meg ikke tid til å få de ekstra fine. :P

Ha en fin kveld videre!

Holmenkollen 29/12-13

I går var vi en liten tur på Holemkollen for å ta oss en tur på kafeen der oppe og kose oss. Tok noen bilder mens vi var der. Så kameraet var med, hehe.

Ble utrolig dårlig, jeg har ikke stativ, så klarte jeg ikke å holde hånda stille. Så da ble det sånn, men det var utrolig vakkert å se utover Oslo da det ble mørkt.

Grunnen til at jeg likte dette siste bilde er fordi stjernene bak syntes, å jeg syntes det er så fint. Men ble dumt å beskjære det. Da ble det bare stygt, så da ble hele bildet med. ;)

Jeg kan ikke love at det kommer noen særlige bilder, fordi formen er ikke på topp, og man vet aldri når den er det, så nå må jeg bare utnytte tiden som jeg føler meg litt bedre på. :-)

Ønsker alle et godt nytt år!

Julaften 2013

Jeg gidder ikke å legge ut bilder av tingene jeg fikk, men jeg kan jo si det sånn at siden jeg er snart 21 år og sånn, så er ikke gaver noe man får så mye av. Jeg og samboer får felles penger og vi fikk 4000 kr, ting til huset som man trenger fikk vi mest av. Siden vi bor for oss selv. :-) Syntes det er så godt å få penger så vi kan kjøpe det vi trenger og vil selv!

Men jeg var så eplekjekk den siste uken fordi jeg ikke har vært syk, men tror du ikke jeg sitter nå med vondt i halsen og nesa renner? Var for godt til å være sant!

 

Tok ikke så mange bilder i år. I går så var det julemiddag hos mormoren til Kristoffer. Kjempekoselig. :-)

Nå skal vi kose oss før vi reiser hjem. :-)

Endelig fått meg kamera!

I det siste så har jeg bare hatt mobilkamera og ta bilder med. Å da har det blitt sånn at det ikke har vært helt greit å legge ut sånne dårlig, skurrete bilder. Men endelig! Onkel hadde en Canon EOS 1100D han skulle selge, å da sa jeg ja med engang! ;) Tidlig julegave, hehe. Men så idag har det blitt mye bilder. Jeg elsker å ta bilder, så da tar jeg pause. Så slepper jeg å tenke på hvor dårlig jeg er eller vil bli neste dag. Så nå blir det kanskje bilder et par ganger i uka. Lover ingenting, men skal prøve! Nå som det ikke er snø ute, så blir det litt kjedelige bilder. Null julestemning..

Så har jeg jo tatt noen bilder. Av pus har samboer tatt, men tok å redigerte det litt. :-)


Søta mi!


(Dette var det samboer som har tatt. Men Petra er så søt!)

Det kommer nok noen bilder seinere. Reiser bort i morgen og blir borte en stund. Men har med kameraet og datan, så blir nok bilder da. ;)

Ha en fin dag videre!

Hvordan hverdagen min er..

Er sikkert ikke alle som vet hva jeg går igjennom hver eneste dag. Det hele staret med at jeg skulle legge meg. Jeg ble svært dårlig og svimmel. Det kom bare smygene på akkurat som en forskjølelse. Jeg sovnet da til slutt med disse plagene hele tiden, våknet dagen etterpå og var fortsatt svært dårlig med følgende svimmelhet og oppkast. Det tok en stund der jeg forstod dette ikke var normalt når man ikke er gravid eller noe sånt. Kom meg til legen, tror jeg dro frem og tilbake til lege flere ganger i mnd fordi dette ikke ville gi seg. Viste seg det at jeg hadde hatt kyssesken for 6 uker siden, mer sa de ikke og kom hjem og sa jeg ikke blir bedre. Noe må gjøres, jeg kan ikke gå sånn, hverdagen min blir ødelagt og går utover jobben.

Da dette skjedde så var det midt i April 2013. Den dagen idag sliter jeg fortsatt. Det var akkurat som en ting som rammet meg den kvelden. Kanskje sliti med det samme lenge, men det kom for fult den kvelden. Jeg går veldig mye med kvalme og svimmelhet, vondt i kroppen og er rett og slett dårlig. Sliten er jeg, mye vondt i hode.. Jeg er så lei! Lei av at folk ikke forstår meg, lei av å gå dårlig, lei av alt! Jeg har vært på sykehuset, mye hos lege, ventet forgjeves på et testsvar som tok hele 4 uker å få svar på som viste seg at de ikke kunne svare på fordi de ikke vet hva som feiler meg! De har funnet på så mye ord og drit som kan feile meg, men hver gang så viser det ingenting eller noe dem ikke vet hva er. Hvorfor kan de ikke bare finne det ut? Så jeg kan medisineres (selvom jeg er lei av det allerede!) og bli frisk! Jeg vil bare bli frisk og oppegående i hverdagen.

Det er ikke alle som vet hvordan jeg har det, det er som om jeg er den eneste med plagene. Fordi INGEN forstår, det er kanskje slemt å si fordi jeg har mange rundt meg. Men jeg blir presset på og jeg føler jeg ikke blir hørt eller at jeg blir misforstått, at jeg kanskje ikke har det så vondt? Hvorfor er det så vanskelig å forstå?

Nå sitter jeg å venter på en hjertespesialist jeg skal til. Jeg har ventet 3-4 uker nå, uten svar. Jeg er også lei av at det skal ta flere mnd før man får en henvisning, og at man må vente igjen år på timen. Jeg overdriver sikkert, men det er vondt og gå sånn. Jeg har faktisk hatt en mnd med noen dager sykdom, jeg var helt frisk. Jeg fikk gjort så mye i huset, vasket og ryddet hver dag, klarte å komme meg igjennom dagen, men nå har det begynt igjen. Det er nesten ingenting som blir gjort, ting står ugjort og julevasken er ikke engang ferdig! Nå med en uke med sykdom igjen så ser det ut som et bomba horehus. Plutselig kommer det folk på besøk å ser dette, hva skal jeg si til folk som ikke helt forstår?!

 

Håper bare at en dag, det vil finnes noen der ute som skal forstå og ikke bare gå sin vei fordi jeg er dårlig. Heldigvis har jeg en kjæreste som ikke presser meg. Jeg elsker deg, gutten min!

 

Håper alle en dag kan få en forståelse over hvordan jeg har det. Ha en fin dag videre!

Hva er så galt med NAV?

Jeg har hørt så mye rart og ting som gjør både meg og andre forbannet når folk blir behandlet på den måten. Men hvis det er sånn, hvorfor gå til nav tenker jeg. Hvorfor presse deg ned til NAV og spørre om hjelp når du vet hvordan de er? Jeg har hørt en del historier der man ikke blir behandlet med respekt og er rett og slett ikke behjelplige. Men mine forhold endret faktisk synet på nav ganske fort. Da jeg var 18 søkte jeg på nav, de kunne bare hjelpe meg så mye, fordi jeg hadde så mye penger. Men folk rundt meg sa jeg skulle presse på pga eller så ville jeg ikke lyktes med noe. Å det viste seg at det ikke hjalp, fordi det var sånn reglene var. Etter at jeg sluttet å presse på og sluttet å høre på de andre rundt meg så gikk jo alt så mye bedre.

Jeg fikk en utrolig snill og hyggelig saksbehandler som hjalp meg med masse, vi fikk på en måte en vane og snakke sammen en gang i uken om hva som er problemet osv. Etter det så har jeg ikke hatt så mye prolemer med nav. Saksbehandleren min er utrolig hyggelig, men så sluttet ho og begynte ei som faktisk også var hyggelig! Ho tok i hensyn hva jeg og ho andre saksbehandleren gjorde, om vi skulle møtes og snakke til oftere. Men syns dem har hjulpet meg så mye at jeg ikke trenger det noe mer. Jeg har nesten bare hatt positive ting å si om nav, spesielt de jeg har som saksbehandlere. Eller så har jeg faktisk også vært heldige med de andre i resepsjonen selvom de kan være bedritene noen ganger bare fordi jeg er ung.

 

Jeg sier heller til nav ansatte som ikke oppfører seg blant unge folk: bli kjent med saken før du begynner sånn. De fleste drar til nav for ingenting. Men var der 1 gang på et år nå for å få hjelp til noen regninger. Vi har fått så mye hjelp som vi egentlig ikke hadde fått hvis vi ikke hadde en så snill og hyggelig saksbehandler.

Men det finnes jo alltid personer som vil gjøre ting surt. Og det er ikke så morsomt å se på. Men tenk litt på å åpne deg for saksbehandleren din, og kanskje ho/han vil forstå. Er bare å gi dem en grunn til å forstå hvordan det er. Er dessverre ikke alle som er sånn, men prøv eller spørr om ny saksbehandler.

 

Historien om Snusken og di 4 kattungene.

En dag kom jeg og Kristoffer på at kanskje vi kan bli fosterforeldre for katter som trenger et hjem. Ut ifra det jeg har sett og hørt, trenger de stadig hjelp. Så jeg bare skrev på facebook at vi tar imot katter som trenger hjelp.. Så da fant vi Snusken og di 4 kattungene som kom til å bli avlivet hvis ingen ville ta de imot. Så da tok vi de imot dagen etterpå. Kjempesøte da de kom inn døren og jeg hadde bare lyst til å sitte hos dem hele dagen, men visste at moren trengte ro og fred de første dagene ihvertfall når kattungene bare var to dager gamle. Men ble litt overrasket over hvor fort ho slo seg til ro. Spiste og drakk med engang.

Vi kom til å få et problem når det gjaldt det å ha ho inne. Pga det at vi hadde Lilla, og det vi ikke visste og ville ta sjangsen på er at hvis ho ikke var vant til hunder. Siden ho å var utekatt, så var det litt dumt å ha ho inne på et rom dagen lang. Så vi fikk bare en variasjon, at vi satte vekk Lilla så ho fikk kommet ut til oss innimellom på dagen. Det fungerte veldig bra. Det verste er at katten var en kjempefin og kosete katt. Så vi forelsket oss i henne. Vi ville bare ha ho her hele tiden.

Et av de første bildene jeg fikk av moren og kattungene.

Etter som de ble større, jo oftere kunne kattungene komme ut hitt og moren fikk gå litt rundt og kose seg mens vi koste med de små. Den dag idag er de snart leveringsklare og de klarer seg kjempefint. Kjempe kosete puser. Så kan legge ut bilder fra de siste ukene.

Til slutt oppdaget vi at den ene kattungen begynte å bli tynnere og svakere. Vi fikk ikke gjort så stort mer da den var så liten som den er. En gang mellom lørdagsnatten, sovnet den stille inn sammen med moren og de 3 andre kattungene som fortsatt lever. Det var en av de to kattungene som var så lik moren sin, så det var jo trist. Det er jo like trist å bregrave den og sånn. Men det beste er å vite at den ikke har vondt. Vi visste at den ble svakere pga det var noe som ikke stemte med den. Men sånn er det.. Så vi begravde den i hagen og ho fikk en fin gravstein som typen ordnet for ho.


Hvil i fred! (dårlig bilde fordi det er tatt med mobilen.)

De vokste jo for hver dag som gikk, ble bare større og større. Man kunne til slutt se personlighetene til pusene. Herlig og se at de er så forskjellige.

Jente pusen som fortsatt lever. Her har de begynt å gå selv og begynt å utforske litt.
Det tok ikke så lang tid før vi falt for moren. Ho begynte å bli mer og mer vant til å ha Lilla og brydde seg ikke om at kattungene var sammen med Lilla. Ble forbløffet da jeg så ho strøk seg inntil ho, la seg ned forran ho og koste seg. Det var et fint syn. For da visste vi at det kom til å gå bra med å ha de sammen seinere. Var fortsatt et problem når det gjaldt Sassy og Petra. (Noe det fortsatt er) Men det ordner seg nok til slutt nå som de leker mer og løper rundt.


Lilla og Snusken som koser seg. Dette er faktisk dagen før vi finner snusken skadet.

Var så glad da jeg så dette og måtte bare ta bilde med engang. Et fint syn og se at ho og kattungen kan stå sammen.

Dagen etterpå på kvelden, så skulle jeg inn for å fylle på nytt vann og gi dem mer mat. Hadde også satt opp vinduet den dagen pga det luktet fra kassa. Det er en helt normal ting å gjøre når det lukter. Problemet er at vinduet slår inn i toppen av vinduet.. Men tenkte ikke det var et problem. Da jeg kommer inn, får jeg et forferdelig syn. Pusen henger i vinduet og kommer seg ikke løs. Måtte få Kristoffer til å gå ut så vi fikk ho løs sammen. Der ho hadde hengt hadde ho gjort på seg. Så ut ifra det jeg vet, kan ho ha hengt der en stund! Vi fikk ho inn og la ho på et teppe på gulvet, men ho ville ikke gå på bakbeina. De bare lå der. Ho hadde ikke følelser heller. Så vi fikk panikk og måtte finne dyrlege fort som mulig. Siden det var søndagskveld, så var det litt vanskelig. Men til slutt så fikk vi tak i ei som heter Caroline. Fikk kommet oss til dyrlegen og fått sjekket henne. Dyrlegen fortalte at ho hadde aldri sett en katt ligge helt stille hos dyrlegen uansett hvor hardt skadd den er. Tok røntgen og så om vi kunne se noe skade. Kunne være skade på ryggvirvelen, noe som kunne være årsaken til at ho ikke kunne gå. Så vi gikk ut ifra det. Ho fikk smertestillende og fikk lov til å komme hjem. Satte ho og kattungene på badet der det var varmt og godt. Holdt en stund øye med ho i løpet av natta og morran etterpå.


Da ho ligger på benken hos dyrlegen. Tok bilde i tilfelle det var siste gang jeg kom til å se ho og siste bilde.


Jente pusen lå ved mammaen sin resten av kvelden.

Dagen etterpå er ho like ille, men viste å klare å bevege benet litt. Men det kan være pga smertestillende ho fikk. Jeg stod opp med typen på morran og la meg på sofaen for å sove og klare å gå fram og tilbake og holde øye med ho. Sjekket ho ikke etter kl 8... Kl halv 10 på morran da jeg kom inn, fikk jeg et forferdelig syn! Noe jeg ikke hadde forventet meg. Ho hadde gått fra oss. Det var det mest forferdelige som kunne skje akkurat der og da. Tenker mest på kattungene, men fikk beskjed fra dyrlegen at de ville klare seg så lenge de er store nok og klarer å spise selv. Men jeg kommer aldri til å glemme det synet jeg fikk da jeg åpnet døra. Kattungene ante ingen fred og fare da de så leket rundt mammaen sin. Tok ikke skade av det, men tror jenta visste hva som foregikk. Men ho var den som knyttet seg til fortest til ting.

Kommer aldri til å glemme det fantastiske ansiktet hennes og personligheten. Herlig og søt pus, kjempekosete! Den gang var de bare 7 uker gamle. Den dag idag er de snart leveringsklare og er 10 uker. snart 11. Så det vil bli trist da de blir hentet om en uke på søndag. Så får vi ta det fra der.


Så Lilla har tatt over som mor. :-) Tar seg godt av dem.

Det beste nå er at kattungene har det bra. De er renslige og går på kasse. Moren lærte dem mye før ho gikk bort. Så det er jo kjempebra. Det vil bare si at de vil klare seg! :-) Håper disse små får et fantastisk hjem og masse kos forran seg. Man blir jo så glad i disse små!

Det er det jeg har gjort de siste 11 ukene, tatt vare på kattene. Vært mye tungt og trist. Men fortsatt glad for at disse 3 overlevde. :-)

Noen som har lyst på kattunger?

Jeg har en kattemor og 4 katter jeg tok til meg for 4 uker siden. De er 4 uker og 3 dager gamle idag. Jeg gidder ikke å stresse enda med å finne nytt hjem til dem. Men kan jo legge det ut på bloggen forde. Men den ene kattungen døde, så vi har bare 3 stk igjen. Moren heter Snusken og ho er ei veldig fin mamma! Og de andre pusene er nydelige!

Gutt nr.1 :
Er den som er stripete. Utrolig leken og fin gutt som elsker kos. Liker oppmerksomhet. Ser fort forskjell på dem. Er mer rampete og tørr ting. Hehe, herlig katt. Vurderer å beholde han selv! Utrolig herlig katt!

Gutt nr. 2:
Helt svart med en liten flekk med hvit forran på brystet. Veldig usikker, men når han har fått vendt seg til ting, så er han leken og liker å leke med fingrene dine og klatre på deg. Elsker kos. Begynt allerede å stryke seg inntil fingrene dine. Like rampete som den stripete, men tar bare litt før han vender seg til ting! Men herlig pus.

Jente :
Ho er en sånn mellomting av disse to guttene. Ho er litt usikker på ting noen ganger. Men veldig glad i kos! Liker å ligge oppe ved halsen din og sove der. Er leken og elsker å løpe! Begynt å løpe fort og veldig flink til å klatre. Mye flinkere enn de andre 2. Klarer allerede å klatre opp i sofaen, men det klarer ikke de andre. Alle sammen er like herlige!

Snusken / moren :
Da moren kom hitt var ho veldig liten og tynn. Hadde nesten ikke melk til de små. Men ho har fått masse våtfor og har lagt på seg en del. Men har et stykke igjen å gå. Derfor trenger ho å komme til et hjem der ho kan få våtfor og legge på seg. Derfor er ho avhengig av å få mat som det er næring i og ikke mat som man kjøper i matbutikk. (utenom kattungemat). Men ho er faktisk den mest kosete katten jeg har møtt. Utrolig herlig, liker å ligge på fanget og kose.Ho er ikke vant til hunder. Men det er faktisk kattungene og ho er vant til andre katter. Det bryr ho seg ikke noe om uansett hvor sinte den andre katten er. :P

Så hvis dere vil hilse på disse små og moren, så er det bare å ta kontakt. Holder til i Vikersund.
De er leveringsklare om 8 uker. :-)

Nye bilder av pusungene.

Idag så tok jeg nye bilder av kattungene. De er 2 uker og en dag gammel. De har begynt å gå litt også. Men er litt bekymret for den ene kattungen. Den er tynn og så liten. Blir vel akkurat som moren sin. Ho er tynn og liten selv. Men det går vel bra. De andre 3 er jo like fine og store. :-)

Det er 2 jenter og 2 gutter.
Den svarte med en hvit flekk på brystet og den ene stripete er gutter!
De to hvite og svarte er jenter.

Så hvis du har noen navn til dem, så si ifra. :-)

Torden og lyn nesten hele uka..

Tror ikke jeg kan huske en dag det tordna og lyna for noen år tilbake. Men i år, må være en rekord... Haha, tar sikkert feil, men det har tordna mer her nede enn det gjorde i hele fjord. Det har tordna nesten hele uka.. Hadde opphold i går da.. For da var det fint. :-) Men trengte ihvertfall ikke vekkerklokke. Selvom jeg hadde skrudd den av... Nå får man ihvertfall ikke sove.. Får kose meg med dyra og uværet. For idag måtte jeg være alene da det tordna.. :-P (vet bildene er uklare, men tlf sin skyld..) Hvilket bilde likte du best? :-)

9 dager gamle.

Da er pusene 9 dager gamle. Begynner å se personligheten dems nå. Den med hvitt i ansiktet er den som er mest vill og klager på alt. Og den ene hvite og svarte er mer forsiktig og de to andre ligger imellom der. Hehe. 2 av de har åpnet øya, og de andre har begynt å åpne. Klarer ikke helt å holde balansen på beina enda, men det kommer. :-) bildene er ikke så bra, fordi jeg bruker tlf og de sitter ikke så mye rolig, så blir bare dårlige. Disse ble tatt i går og søndag. Så er ikke nye bilder.

Blitt fosterforeldre for disse søte små!

Idag kom de, utrolig herlige pusekatter som ble født 27/07. Bare 3 dager gamle. Og selvfølgelig moren som er 1 år og 2 mnd. Herlige små dyr. Hvis du har muligheten eller vil, så blir de gitt bort om 12 uker, altså 3 mnd. Så ta kontakt!

Fosterhjem for katter

Idag kommer det en kattemamma og fire små kattunger. Vi skal ta vare på de til de blir 12uker, så er det å finne et nytt hjem til de. Det Kan bli vanskelig men det er bedre enn at de blir avlivet. Så , ønsk oss lykke til. Og hvis du vil være fosterhjem for katter, trenger de maange flere som melder seg frivillig. Jeg vet om flere som trenger hjelp til å ta til seg kattunger. Er det noen der ute dom vil ta til seg 4 kattunger? De blir avlivet hvis ikke! Jeg har 8 dyr i hus i kveld og kan ikke ta til meg flere! Holder til rundt Modum.

Hastesaker på katt?

Jeg og sambo tar imot hastesaker ang katter som trenger et nytt hjem pga allergi, flytting osv.. Har 2 katter fra før og en hund. De går kjempefint sammen. Grunnen til vi gjør det er at vi ikke vil ha avlivning av katter når di kan gå et hjem der de kan være. Også er det for fult på kattehjem, di får ikke tatt til seg flere katter. Har ikke bil så får ikke henter kattene.. Bor i Vikersund. Ta kontakt på Heidi.maria.johannessen@hotmail.no ..

Dokka løypa

Igår så ble jeg og Kristoffer med broren min og en fra jobben opp å gå dokka løypa som går til toppen av alpinbakken i Vikersund. Samme dagen gikk jeg og Kristoffer en mil. Også den løypa et parr timer seinere var tungt. Var helt forferdelig, men når man kom opp til vannet var det drit deilig! Badet for første gang i år også. Etter å ha badet en stund måtte vi gå opp litt til for å se utsikten. Det var fantastisk! Veien ned gikk jo fort, men idag våknet jeg av rennende nese og hodepine! Så idag blir det bare sofaen! :-) anbefaler løypa, starter ved tyrefjord hotell.

Last night

I går så gikk jeg på tur med Lilla. Også måtte jeg ta bilde av himmelen ved tyrifjorden. :-) begge bildene er tatt med iPhone 4.

Mye å gjøre...

Idag blir det ned med lilla for at ho skal nappes. Så er vi ferdig med det! Også er det bare å komme oss hjem og få ryddet resten av dritet i stua, lever i poser pga flytting. Men begynner å se fint ut nå! Må bare få ut alt, så blir det bra. Heldigvis så har jeg ferie, eller så hadde vi ikke kommet så langt. Mye igjen i den andre leiligheten også. Men det får man ta til helga. :-)

Innkjøp til den nye leiligheten.

Idag dro vi ned for å kjøpe noe til leiligheten. :-) siden vi ikke hadde så mye ting fra forrige fordi det er mer vegger å fylle her, så blir det finere da. :-) det hele kom på 900kr. Ikke verst det! Bildene jeg legger ut er tatt med mobilen. Og har kjøpt mye mer, men det er ting som håndklær og knagger på badet.

Nytt spisebord

I går så fant vi ut at vi kanskje trengte et spisebord, så jeg begynte å sjekke finn og kjøp og salg på Facebook. Så var det ei dame som hadde et til 500kr. + 4 stoler på kjøpet. Så da dro vi å hentet det. Og det er ikke verst når du får et så fint bord og stoler til den prisen! Så nå er vi ganske fornøyde og kommet oss godt inn i leiligheten. :-) blir mye å gjøre idag. Haug av klær som skal vaskes og rydde inn i hyller osv...

Bilder fra leiligheten

Første natt i leiligheten. :-) vi la oss i 1 tiden og jeg våknet i 4 tiden og fikk ikke sove, til og med lilla trippa rundt. Så da klokka var halv 8, så bestemte jeg meg å stå opp. Stikke på jobben å handle. Fortsatt sykemeldt, så blir slappe av idag. Fortsatt ikke bra, men bedre er det. :-) legger ut bilder fra telefonen og blogger der siden vi ikke har Internett enda.

Første dag i ny leilighet!

Da har vi kommet oss inn i ny leilighet. :-) kost oss med pizza og ser på tv. :-) nå blir det snart montering av senga. :-)

Ny leilighet!

I helgen så blir det flytting. Så får vi se hvor langt vi kommer. Har fått ut en del ting fra boden, så i morgen blir det å få hjelp til å kjøre dette opp til den nye leiligheten. Så blir det vel mye å gjøre framover. Håper på at sofaen kommer snart også! Så får vi se hvordan det blir. :-) Skal bli så godt å komme seg til en større leilighet med større plass. :-) Gleder meg så utrolig mye!


Badet skal pusses opp om ikke så lenge, så det blir jo bra. :-) Så lenge det funker, så er det like greit for meg.

Nå blir det mye musikk, pakking og vasking!

Dere får ha en fin dag!

Borte bra, men hjemme best!

Er det ikke det vi pleier å si? Kom hjem seint idag, klokka var vel 19.15 da vi kom inn døra. Godt skal jeg si deg. Kost meg mye ihvertfall. :-) formen begynte å bli bedre på lørdagen. Men ser ut som det alltid kommer tilbake på morran eller kvelden. Kan hende det er noe i leiligheten som jeg reagerer på. Men det for vi se hva legen sier når jeg ringer i morgen. Ha en fin natt!

Leilighet ledig fra 1. August! Vikersund

Er det noen som er interessert i en leilighet i Vikersund?
Leies ut til et rolig parr eller enslig! Ledig fra 1. August.
50 kvm, 6000 kr.

Leiligheten er en sokkelleilighet like ved Kroka Barnehage, 20 min gange til Vikersund Sentrum. Plass til 2 biler. Ble lagt nytt gulv på kjøkken/stue og soverom før vi flyttet inn i November 2012. Nytt kjøkken. Følger med oppvaskmaskin. Og kanskje en komfyr.


Ingen av møblene følger med.

BILDER FRA FØR VI FLYTTET INN:

 
Soverommet.


Bilde er fra før vi flyttet inn da det var til opppussing.

Hvis du er interessert, skriv på kommentarfeltet eller finn meg på facebook...  Heidi Maria Johannessen 

Verdens beste kjæreste!

Er egentlig et stykke å gå, eller det tar 15-20 min å gå ned til butikken. Også gikk han ned for å kjøpe mat og sånn. Også hadde han glemt å kjøpe mat til meg (siden han skal grille og drekka.), så han dro ned med kompisen sin og kom opp med Burn, kjeks og pizza til meg. Herlige gutten min! <3

Som jeg har sagt: Det er godt med kjæreste når kroppen ikke vil mer. :-)<3

Jeg elsker deg mer enn noe annet gutten min! <3

:-)

Framme i løken!

Da er vi framme i løken. :-) skal bli godt å slappe HELT av før flyttinga. Å da håper jeg på bedre form. Legene vet ikke hva som feiler meg enda. Så jeg må innom legen for mer prøver til uka hvis jeg ikke er bedre. Kan det ikke bare gi seg?

Beklager for dårlig bilde.

Men nå blir det slappe av etter lang buss/tog/bil tur.. Ha en fin helg!

Bestilt ny sofa!

Vet ikke om jeg har skrivd det før, men i går bestilte vi en ny sofa. Den har egentlig ikke plass i denne leiligheten, men den kommer i deler, å siden vi flytter om en mnd så er det vel greit. Er jo ikke sånn ta den ikke hadde passet inn, men den blir bare litt for lang at man må gå litt slalom. Hehe.

Syns sofaen var så fin og så så god ut å sitte i! Så da måtte vi bare. Og siden vi sitter igjen med bare en 2 seter og en stol, så er det ganske lite. Men dyr nok var den. :-P Tror det var noe med 9.000 kr. Men man har jo sofa en stund og da! 

Nå i helga så blir det bort en tur for å slappe av. Så skal vi passe på huset til svigermor. Bare stua er 75 kvm.. Større enn leiligheten her!! :-o  Så blir det vel hjem på tirsdag, så er det bare å pakke! :-)

(Hvis det er noe skrivefeil inne her, med noen ekstra bokstaver så har jeg en katt på fanget som tråkker på alt mulig. haha)

Så nå ordner det vel seg for oss! :-)

Ha en fin dag videre!

Vi fikk leiligheten!

Denne mnd blir det bare masse pakking. Også venter vi på en sofa, som kommer neste uke! Så det blir jo supert! Men fortsatt lenge til, eller lenge og lenge... Det blir til august en gang vi begynner å flytte. Også fikk vi ordnet til sånn her vi bor, så lenge det ikke blir opphold i husleia, så kunne vi flytte når vi ville. Så da er det bare å spørre....

Noen som er interessert i en sokkelleilighet i Vikersund?
50 m2.
6000kr i mnd.
Leies ut til rolige personer! Passer for deg alene eller for et parr.

Hvis du er interessert, så si ifra. Så kan jeg legge ut bilder eller noe sånt. :-)

 

Helsenorge

Var hos legen idag fordi jeg har hatt en del problemer med svimmelhet og kvalme. Så nå sitter jeg her med sykemelding og venter på svar fra blodprøvene..Kan være virus på balansenerven. Krysser fingrene for at det er noe mindre enn det!

Snakket litt med legen om jeg gikk ti psykolog og fått hjelp. Så sa jeg det at jeg enda ikke har fått noe svar fra dem når det er 1 år siden jeg søkte. Å da sa han at det var utrolig teit at jeg ikke engang har fått noe brev i posten eller noe sånt fra dem.. Hvis et brev hadde blitt borte i posten, da hadde jeg jo fått et brev i posten for å ikke dukket opp til timen. Så syns det er så merkelig.

Er det sånn nå i Norge at man må vente over 1 år på å få hjelp? På det ene året her har jeg kommet langt opp på stigen, føler meg bedre. Ser du, jeg klarte faktisk å hjelpe meg selv opp uten profosjonell hjelp, jeg trengte bare støtte fra kjæresten og folk rundt meg. Sånn egentlig så er jeg glad for det, men jeg tenker også på andre. Hvis ikke jeg hadde hatt typen min eller noe sånt. Tror jeg faktisk at jeg hadde sliti enda. Men det skal ikke mye til før man skal klare å komme seg over det hakket.

Men syns det er så utrolig dumt gjort. Enkelte folk trenger tid på å klare å komme seg. Men noen trenger faktisk hjelp. Og når di ikke engang bryr seg eller sender noe brev tilbake om ventetid, eller noe som helst liv fra seg. Så hadde det vel vært greit? For da hadde du nok fått et svar og kanskje ikke hatt et så problem med å vente. Man kan jo velge om man vil søke på nytt, men jeg bestemte meg for å ikke gjøre det. Siden jeg har kommet så langt fra ungdomsskolen, så er man sterk nok til å klare å fortsette. :-)

Dere som faktisk har fått hjelp, skal være glad dere har fått hjelp i tide. :-)

Er det noen her som har opplevd det samme som meg?
Hvor lang tid tok det før du fikk svar?

Donkeyboy

Vet det er en del her som har sine egne meninger om Donkeyboy og musikken dems. Kan jo forklare litt om hvordan jeg ser på ting ang det.

Da jeg hørte om Donkeyboy første gang hørte jeg at de var så dårlige og spilte så dårlig live.. Så jeg trodde på dette, hørte aldri på dem og interesserte meg ikke for noe av det di gjorde. Fordi jeg bare trodde på hva folk hadde å si om dem. Tok noen år før jeg ble invitert på en konsert på Energimølla med broren min. Siden han hadde billetter. Å da tenkte vi at vi ikek hadde noe annet å gjøre den kvelden, så vi sa ja. Selvfølgelig gleda jeg meg, men samtidig så ville jeg ikke fordi hadde hørt så mye om dem. Da jeg kom, så ble jeg veldig posetivt overraska! Kristoffer litke di ikke i starten, men til og med han begynte å høre på dem etterpå! Fordi vi fant ut at de spiller bra, synger utrolig bra og lager god liv på den lille konserten. Jeg selv er ikke så veldig glad i "Sometimes" eller "ambitions". Fordi man hørte di overalt, men di andre sangene er jo superkule.

Er kanskje ikke alle som liker sånn musikk, men det er faktisk verdt å se og høre live! Så jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro.

 

Drive - Donkeyboy

Var favoritt sangen min en god stund.

 

:-)

 

Så forstod jeg det at det spiller ikke noe rolle om hva folk mener og sier. Det er jo du som skal tenke ut i fra hva du liker av musikk. Så jeg står for at jeg er en Donkeyboy fan. :-P Høres kanskje litt rart ut, men jeg bryr meg fint lite om hva folk sier. Var en gang Tokio Hotel fans, gikk igjennom mye pga jeg stod for min egen musikksmak. Så skal mye for at jeg slutter å høre på dem eller blir lei meg, eller hva dere prøver på. :-)

Hør også på:

Silvermoon
Stay
Get up
City Boy.

Er så mange sanger av di du kan høre på. Så gjør det.

 

Bildene er tatt med mobilen, så det er ikke så bra.

Håper dere hører, istedenfor å lytte på hva folk har å si.

 

Ble ikke det huset.

Idag så var vi å så på det huset til salgs, men det ble ikke det allikevel. Fordi han ville ikke ha noe annet enn en hund der, og siden Tonje venter på hund og vi har en hund og to katter så sa vi nei, veldig dumt fordi det var et fint hus. :-) Men det finnes nok andre muligheter. :-))

Ble ikke det huset.

Idag så var vi å så på det huset til salgs, men det ble ikke det allikevel. Fordi han ville ikke ha noe annet enn en hund der, og siden Tonje venter på hund og vi har en hund og to katter så sa vi nei, veldig dumt fordi det var et fint hus. :-) Men det finnes nok andre muligheter. :-))

Se på leilighet i morgen.

Imorgen etter jobb så skal jeg, Kristoffer og Tonje se på et hus til leie i Vikersund sentrum. :-) og da får vi vite om det er lov til å ha dyr der eller ikke, krysser fingrene for det! Og håper virkelig vi får det! :-) så nå skal jeg legge meg så det går fort til i morgen. :-)
Ha en fin kveld!

Dyrlegen med Sassy idag.

I går kveld så syns vi ho begynte å bli så utrolig merkelig. Så jeg gikk inn for å se hvorfor ho drev å mjaua hele tiden. Så har ho vært så utrolig oppmerksomhetsyk. Så jeg tok bare en sjekk i kattedoen, og der var det blod. Og ho prøvde å kaste opp, men klarte det ikke. Så bestemte meg for å ringe til dyrlegen neste dag, da fikk jeg en time seinere, så var det bare å ta bussen opp,og få sjekket ho. Det jeg trodde det var, var det også. Ho hadde tarminfeksjon. Så ho fikk en sjekk først, så 2 sprøyter etterpå. Var ikke så altfor glad i det. Var sikkert vondt for ho, men må man så må man. Så nå skal ho ha i seg 2 forskjellige medsiner + noe som liksom skal være bra for henne. Som ho ska ha 4 ganger daglig. Men det likte ho, så det var ikke vanskelig å få i ho. Verre når ho sleiker rein tabletten for leverpostei.. Så må tvinge det i ho, ikke morsomt. Men nå blir ho ihvertfall frisk. :-)

Også det dummeste jeg har hørt på apoteket idag. Skulle hente medisinen til Sassy, så hadde de ikke den 12pk jeg egentlig skulle ha. Så ho spurte meg om jeg ville vente HELT til tirsdag med å medisinere ho, så ho kunne bestille inn de jeg skulle ha. Fordi ho hadde bare 24pk av de samme.. Og spurte om det hastet?!  Hadde så utrolig lyst til å si det at: selvfølgelig så skal ho ha de selvom det er dobbelt pakning, hva tenker du med? ._. Om det koster mer, så driter jeg da i det. Sa ikke noe, men fikk så lyst.

Men nå blir ho frisk, å nå skriker ho ikke mer heller, så det er jo et bra tegn!


På bussen. :-)

 
Koser seg med teppet sitt mens vi venter. :-)


Da vi kom hjem. Søta mi!<3

Q:Har du vært hos dyrlegen med pusen din før?
Q:Vært irritert på de på apoteket før?

Bilder fra idag!

Idag så viste Eirik meg et utrolig bra redigeringsprogram på telefonen, og ble overrasket hvor bra det var. Det heter Camera+. Så da fikk jeg så utrolig lyst til å ta en haug med bilder, som jeg gjorde! Så kan dele noen av dem jeg tok idag! (Alle bildene jeg legger ut nå er tatt med iPhone4.)

Bilde ble lagt ut på Instagram, så der blir jo bildene så utrolig dårlige. Men får legge ut orginal bilde seinere. :-)


Dette bilde likte jeg åssen treverket på brua ble, men ikke selve bilde. Men la det bare ut. :-)


Også måtte jeg bare legge ut bilde av Lilla og Kimme som leker. :-) Bilde ble veldig mørkt, pga de ikke stod rolig. :-P

Kanskje det blir noen flere bilder i morgen! Nå er det kvelden på meg kjenner jeg!

Ha en fin kveld videre!

Musikken min..

Er en del jeg hører på, kan høre på litt avhvert. Så lenge det ikke er rap, eller sånt drit. Kan jo remse opp noen.

 • Avenged Sevenfold
 • John Denver
 • Bullet for my valentine
 • Five finger death punch
 • Theory of a deadman
 • Donkeyboy
 • Guns n' roses
 • Daughtry
 • Slipknot
 • Disturb
 • Skillet

Er for det meste det, holder meg mest til Avenged Sevenfold.

 

Welcome to the family av a7x.

Sku bestille billetter til a7x, men penger er problemet. Får håpe jeg får tak i billetter seinere. :-)

Hvis du har din musikk liste på bloggen, gi meg den eller tips til noen bra sanger. :-)

-Heidi.

Fisketuur!

Har vært en del på fisketurer i det siste, så jeg og Kristoffer bestemte oss for å stikke ned å prøve. Vannet hadde gått ned og blåste ikke i det hele tatt. Men da er jo myggen et problem.. Blir jo spist opp av dem, ihvertfall i år da det er så utrolig mye av de! Men ble ikke fisk da.. Kjipt. Men finnes andre dager. :-) Blir kanskje fisking med Lars i dag, spørs jo hvor sent det blir, pga de skal på biltema, og kommer ikke hjem før kl 6-7 tiden. Så blir det jo middag, kanskje grilling idag da! Bare å komme, hehe. Hvis været holder seg slik ut kvelden også.
I morgen er det jobb, kanskje det blir noe fisking i morgen kveld. Vi får se hvordan det blir. :-)

Kan ihvertfall legge ut noen bilder da..

 

Det var de bildene.

Nå skal jeg få ryddet og vasket her før Lars kommer, så blir det en kjapp tur i dusjen og vente på at de skal komme. Er en stund til enda da, haha.
Da kan bare jobben komme og bli ferdig med den! ;-)

Kos dere i helgen!

Nye valpen til foreldrene mine.

Ho er utrolig nydelig! Ho heter Kimme og er bare 8 uker. De som ikke vet åssen rase det er, så er det Alaska Malamute. Kimme og Lille gikk godt sammen også. Lucas vil ikke leke, men med Lilla så lekte de masse. Så det er godt Lilla og Kimme kan leke sammen. :-)
Da de møttes ute. :-) Søte begge to! :-)

Langt eller kort?

La merke til at håret har vokst noe veldig. Ikke bare vokst, men blitt mer fyldigere. Så tenkte å legge ut et bilde jeg tok å fikset i photoscape for å se forskjellen på ett år! :-))


Hva synes du?
Langt eller kort?

Danskebåten

Jeg har helt glemt bort å legge ut bilder fra Danskebåten jeg, typen, svigermor og Tom var på. Var en kjempefin tur. Har aldri tatt båten før, så det var morsomt. Sov på motell i Danmark en dag. Var en utrolig fin tur. Så får legge ut noen bilder..


Han som spilte der var flink. :-)


Da var vi framme i Danmark. ;-)


Hunden til Bella. :-) Kjempesøt!

Også kommer det noen instagram bilder:


Bilde fra instagramen til Kristoffer. :-)

Det var de bildene. Er ikke jeg som har tatt alle. Så delte noen av dem. :-)

Fisketur!

Idag dro vi ned for å fiske. Stod der en halvtime å fiska, så begynte det å pøsregne! Vet ikke hvor lenge vi stod der første gangen. Var nok 10-15 min før det slutta. Sola tittet fram i 5 min, også kom det pøsregn igjen! Ga seg til slutt så vi kunne fortsette med fiskinga. Men ble ingen fisk. Så Kristoffer og Henrik dro ned seinere, så nå har de fått en på nesten 1kg. Så det er jo bra da. Sku bare vist veien til der dem sto, eller så skulle jeg ha blitt med. ;-)

Lilla venter på at de andre skal bi ferdig med å grave mark.


Så begynte  det å pøsregne!


Her tittet sola fram da vi stod under et tree for å unngå å bli så våte. 5 min seinere, pøsregner det igjen!


Da det tok slutt kom tåka fram.

Alle bildene er tatt med instagram, skulle bare ønske at instagram ikke ødelegger alle bildene når du legger dem ut på facebook!
Blir vel fiske seinere også, er jo så koselig. Men dritten er jo det å vente på fisken.. :-P Hehe.

 

Avenged Sevenfold til Norge!

Guud, ble litt lamslått da jeg så det. Har gledet meg til dette lenge, men når det først kommer på salgs.... Så har jeg ikke penger! Er ikke det utrolig? Blir helt oppgitt. Kan man ikke bare begynne å selge det hver 7 mnd? (a) Da får ihvertfall jeg tak i billetter. Så.. Får vel håpe det er igjen billetter til den 7, eller så får jeg bare lete meg ihjel! Hehe. Må bare ditt... Gaah...

 

Favorittsangen nå. :-)

Glad jente.

Lilla som har blitt så flink. Ho kan være alene hjemme, fortsatt litt piping. Være på badet med kattene og stua, ho gjør ikke fra seg og klarer å holde seg. :-) Ho går fri ihagan og hvis dt kommer noen folk, sitter/ligger ho bare der å ser på dem og koser seg. :-) Var i går tror jeg, da vi skulle til mamma og pappa, så satt vi ute og ho spiste maten sin. Også måtte ho på do, ho er sånn at ho ikke går på do i hagan, ho må utenfor. Så når ho var ferdig så skulle ho gå tur ho, fordi ho måtte utenfor å gå på do. Men Kristoffer ble med ho, gikk på do og kom tilbake Hehe, ho er nydelig! OGså tisser ho ikke på seg hvis ho blir glad, når vi kommer hjem, så pleide ho å tisse på seg av glede. Men ikke nå lenger. Blir like glad, men ho klarer å holde seg til ho kommer ut. :-)

Tok bilde da jeg kom hjem fra jobb idag. Søta like glad.

Nå har jeg fri 2 dager før jeg skal jobbe ut resten av uka. Skal bli godt, merket at det var mandag idag altså. :-P Sliten etter 9 timer i kassa.

Dere får ha en fin dag videre!

Coming down.

Five finger death punch - Comping down.

 

De fleste forstår sangen bare man ser videoen.

ffdp <3

Nye Garnier Olia hårfargen..

Er det noen andre her som har vært misfornøyd med Garnier Olia hårfargen?
Jeg farget håret for litt over en uke siden, idag så har nesten alt fargen gått ut. Det står det at det er permanent.Men det er det ihvertfall ikke...

Var utrolig fornøyd med åssen fargen ble etter jeg hadde farget det.. Til og med er den bedre med å farge enn de andre, fordi de andre blir bare etterveksten rød og det andre mørkt.. Kan ikke være en sånn mellomting heller.. Men kommer ALDRI til å prøve den igjen. Såpass dyr hårfarge, spesielt når man trenger 2 stk pga lengden på håret. Også varer den bare en uke. Holder meg til de gamle. ;-) Nå farger jeg ikke håret så alt for ofte, men innimellom må man jo.

Håper dere andre er fornøyd med den da. :-)

Sterke saker...

Jeg har vært dårlig en del av denne mnd. 3 uker til sammen med sykdom... Supert. Så jeg dro endelig til legen for å undrsøke det fordi jeg har blitt utrolig dårlig nå. Hadde halsinfeksjon og for å bli kvitt alt av bakterier for å bli frisk igjen. Så må jeg gå på en annen kur samtidig for å oppdrettholde de gode bakteriene i magen, de siste jeg gikk på var bare 160 mg. Nå går jeg på noe som er 1g. Så det er mye sterkere enn jeg er vant til. Så det surrer litt rundt oppi her, vet ikke engang hva jeg gjør. Så lurer på hvordan det skal gå i morgen, fikk lov til å sykemelde meg, men jeg trenger de pengene og siden de åpner butikken i morgen etter brannen, så må jeg også. Blir sikket fult med folk.

Så nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Opp på jobb i morgen kl 7. Herlig! Hehee..

Jeg kommer til å legge ut bilder fra danskebåten jeg var på i helgen. Men kan ikke love dere at jeg orker å blogge noe særlig på en ukes tid.

Håper dere har hatt en fin dag! Kos dere videre.

Hvordan butikken ser ut nå etter brannen.

Jeg sa jeg skulle komme med noen bilder da jeg skulle på jobb, men det ble ikke noe jobbing før lørdagen, fordi forsikringsselskapet har drivi med butikken. Så ingen av oss har hatt noe å gjøre. Er så utrolig mye å gjøre, så jeg skal ditt i morgen og hjelpe til med å vaske butikken. Forresten, de som lurer på om når den åpner igjen. Så skal den åpnes til neste tirsdag! Hvis alt går som planlagt.

 
Isdisken brannen startet i.


Til og med håndtaket på vogna smelta.


Måtte vaske alle hyllene i butikken, på med såpe, spyle og så tørke!


Utenfor butikken.

Disse bildene er det Eirik som har tatt. Men det er bilder av hva som skjedde.
Så i morgen blir det å få på seg disse aliens draktene og komme oss inn å vaske.

Ha en fin kveld videre!

To menn pågrepet for mordbrann!

Jeg fikk mld av mamma og ho spurte om det hadde vært noe brann like ved oss, så jeg hadde ikke hørt noe om dette før 4 idag. Hadde ikke gått den veien med Lilla, fordi vi gikk den andre veien. Men var ute på morran idag, å da merket jeg ikke lukta engang.  Det ligger bare 100 meter unna sånn ca.

I FULL FYR: Huset sto i full fyr da brannvesenet ankom natt til onsdag. Foto: MARIUS MOTIEJUNASer

Syns det er litt ekkelt å vite at det er noen som har tent på huset til noen som bor rett borti veien her. Bilde er fra VG. 

Men gikk glipp av det, fordi vi la oss kl 01 inatt.

Noen som var der og så det?

Hjelpesløs uten vann

Igår så kom vi hjem, så fikk vi tlf 2 timer seinere, å da fikk vi beskjed om å dusje og sånn før de oppe la seg, fordi at det lekker fra varmtvannstanken. Så da ble det dusj på oss, også tenkte ikke jeg på å fylle opp flasker til å vaske henda våres, så heldigvis hadde vi en flaske med vann på kjøkkenet, så da ordnet det seg. Men han skrudde på den i 20 min idag så jeg kunne fulle opp litt mer flasker så vi har litt vann og ting til å lage mat og drikke med. Men ulempen er at man ikke får gått på do.. Det er litt kjipt! Man får ikke dratt igjen, men heldigvis kommer rørleggeren i dag å fikser det! I sånne tilfeller finner man ut hvor avhengig man er av vann, helt sykt...

Så nå tenkte jeg skulle få støvsugd stua og kjøkkenet og så unna det! Ser helt grusomt her inne.

 

Branntilløp på Rema 1000 Vikersund!

Idag så våknet jeg av at jeg fikk beskjed om at det hadde brent på jobben. Hvor alvorlig visste jeg ikke, før jeg så det på bygdeposten. Egentlig skulle jeg jobbe idag, men måtte se ann til i morgen pga jeg er syk. Men fikk tlf om at jeg kunne komme, men det orket jeg ikke når jeg sitter på do og har utrolige smerter. Men det hadde vist tatt fyr i isdisken, så nå ligger alt røyk. Alt av varer er ødelagt osv.. Så hvis det er noen som trenger frukt til dyra sine, så stikk en tur på Rema 1000 i Vikersund, der kan du få gratis frukt til dyra dine! Så løp å hent før det blir kastet!


Arbeids kollegaer! Fine drakter daa.

Får vel komme i morgen hvis det trengs hjelp!

Er det noen som er syke eller? Som kanskje  har det samme som meg som de vet hva skyldes?

Jeg har vært syk helt siden fredag, og hele startet med at jeg var så sliten, så kom hodet, så kvalmen og ja, sitter på do ihvertfall... På mandag så jobbet jeg 8 timer, den siste timen var så ille, jeg satt å slo inn varer for kundene og samtidig så måtte jeg holde meg fordi jeg måtte svelge spy, tror ikke det kunne blitt verre. Jeg gikk nesten i bakken da det bare var 10 min igjen til jeg var ferdig. Så etter det så har jeg vært dårlig, kvalmen sitter der konstant. Idag lå jeg å vrei meg i smerter. Er så lei av å være syyk. Trenger de pengene også som jeg tjener. Men nå blir det kanskje jobbing i morgen og hjelpe de med  vaske HELE butikken og rydde. Så det blir annerledes. :-P

Dere får ha en fin dag, kanskje jeg kommer med bilder seinere. ;-)

 

Den gangen..

Husker den gangen på ungdomsskolen jeg gikk bare å hørte på Tokio Hotel. Nå hører jeg knapt på dem. Så ting har endret seg mye. Har en del ting som jeg må se igjennom. Hele skapet på boden er full av poser med alt av Tokio Hotel ting jeg har kjøpt og fått av familie og venner. Samtidig som man vil gi det bort det, så er det en del av deg som ikke vil gi det bort også.. Man vet jo aldri når man får bruk for de igjen. :P Hehe.Savner både tiden jeg hørte på dem, da jeg faktisk var tynn og naturlige hårfargen min! Det er så masse man savner gjennom åra når man ser tilbake. Noen ganger sku jeg ønske at jeg aldri hadde struma. Men sånn er livet. Nå skal jeg gå ned i vekt... Selvom det er vanskelig.. :P

Det er forskjell fra sånn jeg var før og sånn jeg er nå.

Også beklager jeg for lite blogging. Jeg har ikke energi lenger, og har ikke noe å blogge om. Har vært utrolig dårlig og sliten idag, så har bare orket å gå tur med Lilla, så har bare ligget på sofaen i hele dag. Er så sliten av å være sliten absolutt hele tiden... Haha. Men det er sant, man blir sliten av sånt.

Nå skal jeg snart legge meg, fordi jeg må helt ikke være dårlig i morgen når jeg skal på jobb. Forhåpentligvis så går det nok bra. :-)

Dere får ha en fin dag!

Tatoveringer jeg vil ha!

Jeg har allerede en tatovering bak på skulderen, men jeg har alltid villet ha flere etterhvert! Men det er jo så dyrt, men verdt det! Så det blir sparing til det i løpet av de neste åra!

Dette er min tattoo.. Super fornøyd med den!

Så kan jeg legge ut tatoveringer jeg vil ha seinere. ;-)

Avenged Sevenfold.

Seize the day or die regretting the time you lost! Sitat fra Seize the day - Avenged Sevenfold.

 

Eller så var den litt rå, UTEN eddekoppene... Det hadde jeg aldri hatt på kroppen. Og bare hvis det hadde vært farger på rosene. Så hadde den vært kjempefin!

Liker virkelig tattoveringer, det er noe jeg alltid har hatt lyst på, så jeg har hatt den jeg har nå i 10 mnd, sånn ca. Tok det i sommerferien engang. Og ja, det var vondt noen steder! Var pissnervøs. Men det gikk greit. Hehe, men det har jeg fortalt alt om før. Men litt smerte stopper ikke meg i å ta tattoo..

Har du tatovering og bilde på bloggen din?

2 år og 4 mnd!

Idag har jeg og Kristoffer vært sammen i 2 år og 4 mnd. Altså 28 mnd til sammen! :-) Syns det er lenge jeg, men det er meg. :P


Begge bildene er tatt med iPhonen og lagt ut med Instagram. :-)

Jeg elsker deg gutten min!

Følg meg på instagram.

Hvis du vil, så gå inn her.
Følger de som følger meg. Så hvis du vil, så er det bare å gå inn.


Legger bare ut et bilde av lille Sassy som ligger å sover på sofaen! :-)

Snart helg!

Guuud som jeg er sliten! I går ble det stenging på meg av butikken. Så jeg var ikke hjemme før 22.40. Så jeg kom hjem, gå tur med Lilla, så var det litt mat, så var det rett i sengs! Men jeg var såå sliten etter jobb og trodde jeg kom til å sovne rett etter jeg landet på puta. Men det ble ikke sånn.. Jeg lå der i 1 og halvtime å lå å vrei meg. Så jeg har ikke fått allverdens med søvn inatt. Men det skal nok gå bra.


Bilde jeg tok før jeg dro på jobb igår, ville ikke gå fra ho. Men siden Kristoffer kom en halvtime etter at jeg dro, så var det ikke så alt for ille. For ho fikk jo en tur til etter den halvtimen. xD

Ser ut som jeg har extension på bilde, men det er det ikke. Håret mitt har vokst utrolig mye siden jeg klipte det ifjord!

Nå skal jeg slappe av og få kommet meg på jobb, ha en fin dag alle sammen!

Kjeder meg..

Gud og denne dagen har vært kjedelig. Du kan tenke deg det å være hjemme alene og ikke ha en eneste ting å gjøre. Når man har støvsugd og rydda, så tar ikke det så lang tid, også har det vært tur med Lilla da. Men det tar ikke hele dagen det heller. :P Kristoffer var på jobb til kl 16.00, en time seinere reiser han igjen, så jeg har bare sittet hjemme idag og kjedet meg. Så nå håper jeg at han er på vei hjem snart, har ikke engang handla, så. Får vel ta det når Kristoffer kommer hjem. :-) Har ikke tatt noen bilder idag, så har ikke noe fra idag. Men la ut et bilde fra instagram igår, som jeg la ut etter at jeg hadde blogget.

Dette er bilde av Vikersundbrua. og der pleier det å være vann, så man kan ikke gå der, nå er det så lite vann at man kan til og med gå under brua!

Nå skal jeg kjede meg litt tid, så får vi se om hva som skjer etterpå. :-)

Ha en fin kveld!

Instagram ~ Bilder fra idag.
Det var de bildene jeg tok. Men må bare dele et bilde Kristoffer tok med iPonen sin! Utrolig fint!


Utrolig bra!

Prøvde å få tatt noen sånne bilder, men når ho så at de fløy, skulle ho løpe etter, så jeg fikk bilde av bakken, morsomt! xD

Et tegn på våren ~ hestehov

Idag var jeg ute å gikk tur med Lilla, så fant jeg hestehov. Det beste med våren er å se snøen smelte, sola varme og hestehoven komme fram. Jeg elsker våren, høsten og sommeren! Hater vinteren... Nå gleder jeg meg bare til alt smelter og det grønne gresse kommer fram. :-)

Tatt med iPhone 4. Tok bare et bilde og den fokuserte ikke på blomsten fant jeg ut når jeg kom hjem. Redigert i instaram.


Bilde ble tatt i går ettermiddag, der ser du hvor mye snø det er igjen, verre hos oss fordi der skinner ikke sola hele tiden. :/

Ble litt sjokkert da jeg kom ut på morran og det snødde litt. Kan ikke bare alt snøen bli borte? :P

Dere får ha en fin dag!

Båndtvang

Skulle også hatt med at dette gjelder også andre hunder.
Er dere flinke til å holde hunden deres i bånd?

Hundemøkk til besvær.

Jeg så på bygdeposten at de hadde skrivd om at hundeeiere ikke er flinke nok til å plukke opp driten etter å ha gått tur med hunden sin. Så er jeg fullstendig enig. Folk finner alltid en løsning på at man ikke trenger å plukke det opp fordi det er ekkelt, ja, det er det. Men det er jo en del av å ha en hund og. Syns du ikke?

Kan remse opp litt ...

1. Ingen vet at det er meg.

2. Den syns jo ikke for forbipasserende når jeg begraver den i snø. Eller, jeg tar litt kvister, gress og sånt på den så da synes den ikke.

3. Den er jo så liten at ikke posen min blir full en gang. Eller, den er så liten at den synes ikke.

4. Det er ingen søppelkasser i nærheten, og jeg orker ikke gå og bære på posen heller!

5. Den blir til jord, så jeg gjør jo bare naturen en tjeneste.

6. Alle andre lar den ligge, så hvorfor skal jeg være den eneste som ikke gjør det?

7. Jeg glemte posen(e) hjemme.

8. Den ligger jo ikke i veien en gang. Bisken min er flink og legger den i grøfta/skogen. Ingen ser den eller går der vel?

9. Hunden min har god avføring. Den har jo ikke diare, så dette er jo mye bedre enn hva det kunne vært!

10. Gidder ikke, den er så ekkel. Å ikke gjøre det en gang iblant går bra.

 

Kan jo fortelle litt som disse punktene, som er min mening.

1. Ja, det er greit at det er ingen som vet at det er deg, men er det ikke greit å pelle opp hvis du vet hvor irriterende det er å gå forbi eller tråkke på hundebæsj på tur?

2. Det er greit, at du vil begrave den i snø. Men når våren kommer vil pynten bare komme frem igjen.

3. Der er jeg enig, spesielt for de små rasene som chihuahua.

4. Orker du ikke å bære på en pose som nesten ikke veier noen ting? Ja, jeg er enig at de burde sette opp flere søppelkasser rundt om kring, så kanskje folk begynte å plukke opp.

5. Noen steder funker det å tenke det, hvis du er langt fra stier og hvor folk aldri går. Men når man går der det går folk vær dag, bør man plukke det opp.

6. Det er da bedre om du tar det opp? Man bør ikke tenke sånn når det gjelder det. Det er din plikt når du har en hund.

7. Er ikke værre enn å gå hjem å hente, eller hvis du går forbi en butikk og henter en plastikkpose inne som er gratis og plukker det opp. Eller så er det jo ikke dyrt for bæsjeposer på en matbutikk.

8. Kanskje ingen ser den eller går der, men man kan fortsatt lukte den.

9. Når den har diare, så er det jo nesten ikke mulig å ta den opp, og det setter seg ikke under skoa som fast avføring gjør uansett. Så det er ikke noe som heter det at hvis min hund har fast avføring så slepper jeg å plukke opp...

10. Greit at det er ekkelt, men som jeg har sagt flere ganger, hvis du skal ha en hund så må du regne med det.

 

Det var egentlig mine meninger. Så,  er det noen som er enige?

Ny telefon!

Igår så fikk jeg hentelappen på den nye telefonen min.Sku egentlig hentet den i går, men Kristoffer kan ikke hente den for meg. Og siden jeg var på jobb, og Ica og posten stengte samme tid, så hadde jeg ikke rekt det uansett hva jeg gjorde. Hehe. Jeg bestilte meg en iphone 4. Fordi den var ganske billig og jeg har alltid hatt lyst på en iPhone,  å da ble det det. :-) Kristoffer fikk iphone av kompisen hans i går, så han er fornøyd. Eneste som er dumt er at signalene til hjemmenettverket ikke funker. Men den er brukt da så er bedre enn ingenting. Så jeg skal ikke hente den før jeg skal ned til Vikersund. Gidder ikke å gå ned i vikersund når jeg og Kristoffer må ned i butikken når han kommer hjem. Også blir det en tur opp til broren min sammen med Kristoffer og Lilla. Skal hjelpe han med noe. Så da får jeg sitte med den nye telefonen min. xD

Men det dumme er at Kristoffer bestilte den når jeg ikke satt ved dataen. Så da bestilte han svart, sku egentlig ha hvit. Men da er det bare å forsikre seg om at man tar med seg riktig telefon på jobben. xD Men nå er det ganske tidlig på morgenen, så nå skal jeg sove! Er så sliten siden jeg var hjemme halv 11 i går også kom vi ikke i sengs før klokka var 12.

Dere får ha en fin dag!

Da har vi Lilla på forvertavtale!


Da har vi endelig fått Lilla på forvertavtale. Også kom ho hjem seint i går sammen med Kristoffer og ho var kjempefin etter å ha blitt nappet og vasket. Det ser man på bildene jeg la ut. Utrolig søt. Så nå blir det opp en gang i mnd for at ho skal bli nappet. :-) Også reiser jeg en halvtime etter Kristoffer kommer hjem idag for å jobbe.. Heldigvis trenger ikke Lilla å være alene hjemme i noen timer.

Så nå blir det bare gå tur med Lilla, rydde kjøkkenet og badet. Så blir det å slappe av før jeg reiser på jobb. :-)

Ha en fin dag!

Oppdatering av Lilla.

Sorry for så lite blogging, men jeg har vært borte i påsken, så da har jeg ikke hatt tid til å blogge. Også bruker jeg mer tid med Lilla og sånn. Lilla går det supert med, ho er ei utrolig herlig jente! Elsker å gå turer, hvis det er fint og vamt ute, og hvis vi er på vei hjem vil ho ikke inn fordi ho vil være ute, men hvis jeg ikke er ute med ho. Bjeffer og piper ho, for ho tåler ikke å være ute alene 1 min. :-P Men ho er også blitt veldig flink. Hvis ho stritter imot, å hvis jeg mister båndet så stikker ho ikke av. ho bare står å ser på det og venter på at jeg skal ta den opp. Ho går ikke før jeg tar den opp, så man kan stole fult på henne. Også er ho utrolig herlig, alle liker ho. :-) Ho vekte meg halv 3 i natt fordi ho måtte på do, så det er jo positivt det å. At ho sier ifra. :-)

Idag reiser kristoffer nedover med Lilla for å snakke med de om ho. Men vi vil garantert ha ho! Kan ikke tenke tanken på å levere ho fra meg igjen, blitt så glad i ho.

Litt andre oppdateringer, kattene hadde akkurat vært ferdig med løpetid, også begynner Sassy igjen. Blir snart gal av mjauingen hennes. Også så kosete ho er, mens jeg skriver, så ligger ho på magen min og sover. Lilla ligger i beinenden på sofaen. Men Petra er på gulvet og leker med halen sin.. Haha. Litt av noen personligheter dem har.


Chico og Lilla når vi var hos Svigermor i påskeferien. De gikk godt sammen. :-)

Jeg har ikke så mye annet å dele med dere.. Hehe.

Foto ~ Dyra!
Søte!


Det morsomme er at de er nesten like store.


Sassy stryker ho på labben, men Lilla biter i gardina som ho egentlig ikke får lov til. Men dere ser sikkert hvor ødelagt gardinene er etter at kattene har vært der.. :-P


Lilla koser seg sammen med 2 katter, og det går mye bedre mellom Petra og Lilla også. Fortsatt litt usikker, men det går fremover. :-) Første bilde sammen også.

Idag kommer Lars på overnattingsbesøk. Også skal jeg på jobb. Så jeg reiser når Kristoffer kommer hjem. xD Det blir nok stressende, for det er påske, å da handler jo folk som gale! Så jobber til kl 7 i kveld, så skal jeg bare slappe av på sofaen. Men det skal bli godt å jobbe igjen, så er det jo jobb i morgen og, så da er det tidlig opp da å. Blir mye jobbing før fellesferien. :-) Så nå skal jeg fikse meg, så blir det tur med Lilla, så blir det jobb!

Ha en fin helg!

Appelsinbrus/saft

Helt siden jeg var liten så har jeg vært veldig glad i appelsinbrus og saft. Men jeg fant fort ut at jeg ikke kunne drikke det, pga at hvis jeg drikker det, dagen etterpå våkner jeg med hodepinne. Så jeg prøver å holde meg unna det. Men igår kjøpte vi fanta, og det skulle jeg ikke ha drikki. Pga nå sitter jeg med hodepinne. Men jeg har aldri hatt problemer med vanlig appelsin. De kan jeg spise masse av, uten å merke noenting! Så jeg bare lurer, er det noen som har det slik som meg?

Eneste man kan er jo å holde seg litt unna appelsin brus og saft. xD Men bare lurer på om andre har det sånn og? Eller er det bare meg som er så rar å ikke tåler det?


 

Dagen igår.

Dagen i går var utrolig koselig, ut i fra at det var en søndag og den alltid er kjedelig. Dagen startet med at jeg vi spiste frokost sammen også tok vi å ryddet køkkenet, osv.. Det vanlige man gjør på en søndags morgen. Vi skulle bli hentet kl 3, så halvtime før vi skulle kle på oss og dra så begynte jeg å få smerter i både korsryggen og magen. Så jeg lå å vrei meg i 10 min, så jeg løp fram og tilbake fra do fordi jeg måtte så veldig på do også spyen satt der. Hvis jeg skulle klare å dra, tok jeg en ibux og det hjalp. Så hadde ikke vondt resten av dagen, men derimot... Så har jeg smerter i dag. Gikk på tur med Lilla, men måtte bare snu fordi jeg fikk så store smerter... Nå håper jeg det har gitt seg. :-)

Så når vi kom til pappa og mamma, så tok vi en tur med Lucas og Lilla så de kunne hilse en gang til før ho ble med inn. Og jeg trodde det ville gå bra, og det gjorde det. :-) Lucas lekte med ho og de var sammen. Men ho var veldig ivrige på å ta fuglene hos mamma og pappa, så de måtte sperre for det store buret i stua, fordi eller så hadde ho fått tak i hodet hennes. Og det er ikke bra. xD

Vi ble borte en time, men det hadde gått bra. Og det er godt å vite. Etter at vi var ferdig med det, så kjørte broren våres innom for å hente Lilla og tingene, så bestilte Eirik pizza så ble det film hjemme hos oss med han og Ali fra jobben. Og det var utrolig koselig. Med god mat og film. Så det gjorde dagen bare mye bedre. Så når de hadde dratt kvart over 10 på kvelden ble det siste tur med Lilla, så var det kvelden på oss, fordi vi var så slitne.

Eirik tok noen bilder, men jeg fikk ikke. Fordi jeg glemte selvfølgelig kameraet hjemme, også gadd jeg ikke å ta bilde mens vi spiste og så på film. Nå idag blir det bare slappe av, kanskje ned i butikken for å kjøpe inn noe, så da blir det lang tur med Lilla også, får se hvordan formen er. Men skal bli lange turer uansett om jeg er dårlig. :-)

Hva gjorde dere i går?

Sassy og Lilla ligger sammen.

Idag så satt jeg og Kristoffer å så på tv sammen, da Lilla ligger ved siden av meg og koser seg og Sassy kommer å legger seg ved siden av Lilla. Så det tyder på at det skal gå bra mellom dem. :-) Petra tar det litt lengre tid med, men går fremover. De snuser på hverandre, men da er det greit. Men hvis ikke ho vil, så snur ho seg å går, noen ganger så freser ho litt fordi det blir for mye Lilla. xD


Søte dyra!


Her koser de seg sammen på sofaen.

I morgen reiser vi til mamma og pappa for å spise middag der, å da blir Lilla med. Så kan Lilla og Lucas leke sammen, så slepper ho å være så forsiktig som ho må med kattene. Hehe, blir borte en times tid mens mamma og pappa passer henne, men da er det godt for henne å ha en hund på hennes størrelse å leke med. Så vi gleder oss til å se hvordan det går. Så de kan passe henne hvis det skjer noe. Nå skal vi kose oss resten av kvelden sammen. Se litt på film og kose oss med godteri. Godt å ha fri en lørdag og få slappet av.

Håper dere likte bildene!

Ikke Oslo idag alikevell.

Idag skulle vi egentlig til svigermor sammen med Lilla, så at de kunne hilse på henne og vi skulle sove der til søndag. Men det blir litt mye pga Kristoffer skal på aktivitetsdag idag også er det kanskje lurt at ho får slappet litt av siden ho bare har vært her siden mandag. Også tror jeg det at det hadde vært problemer med å få henne inn på bussen, ho er fortsatt redd for å gå nærme en bil eller buss. Men da er det bare å bære henne inn, så slepper ho å gå selv inn. :-)

Så nå skal jeg vel bare sitte hjemme hele dagen, pga Kristoffer skulle egentlig vært her kl 2, men så kommer han ikke før kl halv 7 i kveld, så det blir vel å kose med dyra! Egentlig så følte jeg ikek for å dra, kroppen min er så sliten nå. Så det blir godt med en helg uten reising eller jobb, så det skal bli godt. Nå har jeg akkurat ryddet kjøkkenet, så blir det litt klesvask, så tar jeg vel en tur med Lilla i snøværet. Jeg som skulle ønske snøen forsvant og sola kom fram og varmen. Må ha varmeovnen på fult fordi jeg fryser.

Også vil jeg bare stille et spørsmål til folk, hva syns dere er greit og hva er grensa på å la en hund ligge i bur?
Fikk et spørsmål om hvorfor vi holdt hunden våres i bur.. Det kan jeg godt svare på for dere.

Vi har nettopp fått en valp som er 7 mnd gammel, ho har aldri blitt lært opp fordi ho kommer helt fra Italia, så ho har ikke blitt trent eller er ikke stuerein. Dere som vet hvordan valper er de første uken og sånn, da vet dere sikkert det at de liker å bite på ting og ødelegge. Akkurat pga det at tennene klør, så det er en grunn til at vi lar ho sove i bur. For det andre så er ho vant til det. For det tredje så er ho ikke stuerein og ho kan ikke alle husreglene enda som hva ho får lov til og ikke får lov til. Og det at ho ikke er stuerein, må vi lære ho litt etter litt. Ho har allerede tissa i sofaen, og folk mener det at vi ikke skal ha ho i bur, men hva ville du valgt... Hvis du hadde en valp som ikke vet det å holde seg eller noe, også tisser den i senga de og du ligger å ruller i det om natta? Tror du ikke det hadde vært deilig og våkne en morgen sånn? Og vi leier en leilighet, det treverket som er her, tåler ikke at det ligger vått eller fuktig, for da vil det bli ødelagt. Og til deg som tror vi bruker buret til bare å lære ho til å tisse ute, tar du grundig feil. Det er ikke bare pga tissinga vi har jo der inne. Det har andre grunner også, så la vær å si noe du ikke vet noe om. Og en ting til: Fikk også litt snakk om hvorfor ho ligger i buret mens jeg er på jobb også. Da tror jeg ikke du leser bloggen så ofte.. Pga det at jeg jobber annenhver torsdag, 2 timer om dagen.. Jobber også annenhver lørdag, 8 timer. Men da er samboeren hjemme og får gått tur med ho. Og vi lar ho aldri sitte i buret hvis ho gjør noe feil. For da blir buret en straffeting, og da vil ho ikke lære.Og ser på det som straff, å da vil ho mislike å ligge i buret. Ho ligger med oss i sofaen og leker rundt i leiligheten hele dagen lang. Hvis vi skal ut, så blir ho alltid med. For vi setter ikke ho i buret bare fordi at vi skal bort. Var på legevakta på tirsdag, selvfølgelig ble ho ikke hjemme. Ho ble med ho, sov ved siden av meg hele veien og fikk turer utenfor sykehuset med samboer og pappa.

Jeg blir litt forbanna når folk kommer sånn, når ho selv skreiv det at ho forstår hvordan det er å ha valp de første dagene de har dem. Så ha litt forståelse, hvis du kan knipse med fingra og få henne stuerein, vær se god. :-)

Så jeg spørr dere, hva syns dere er greit?

Foto ~ Lilla, hunden våres!

Jeg tok noen bilder av Lilla i går, så tenkte kunne dele litt bilder av ho. :-)
Ho er ei nydelig jente. Idag var ho alene hjemme for første gang, ho peip når jeg gikk, fordi ho måtte ligge i buret sitt. Men ho lå å sov da jeg kom hjem, men ho ble også kjempeglad når jeg kom også. Så det ble tur med engang, og nå ligger ho å sover i andre sofaen. Dro på jobb idag, som du sikkert fikk med deg. Det gikk bra, men fikk ikke vasket gulvet, bare ting man kan ta med en hånd. Så det gikk greit. Nå vil jeg bare sove litt, siden jeg har vært våken siden kl 05.45. Så kommer mamma seinere i kveld med Lucas, så skal vi gå tur sammen og se om hvordan det går mellom de to. Tror det vil gå bra. :-)

Men jeg har funnet ut hvorfor Lilla var så interessert i Sassy i går og idag. Det er fordi ho har løpetid for 2 gang i år. Så vi må bare passe på det at Sassy ikke blir for mye plaga av ho. Blir nok plaga av Petra. xD

Håper dere likte bildene da! 
Ha en fin dag videre!

Ikke i form...Har smerter både i armen, hode og dårlig i magen. Er så sliten og blir ikke utvilt. Våkner om nettene ogå fordi hvis jeg rører meg, så får jeg så vondt i armen. Kan nesten ikke bruke datan noen ganger. Men det går jo over. Forhåpentligvis! Så jeg har vært på tur med Lilla, nå skal jeg bare vurdere om jeg orker å dra på jobb idag. Men har litt tid på meg.

Ble litt sjokket at det var -15 idag, utrolig kaldt! Gikk en tur med Lilla, og syns det ikke var så ille. Før jeg kom inn å så på gradestokken. Men har frysi helt siden jeg stod opp. Nå skal jeg spise litt og slappe av før jeg drar på jobb.

Håper dere får en fin dag!

Pusene og Lilla.

Det går mye bedre med kattene og Lilla. For de har vent seg mer og mer til hverandre. Men noen ganger tror Lilla det er greit at ho kan leke med dem, å da blir de litt sinte. Men ellers går det supert. Idag har det blitt 2 turer ned til Vikersund og et par småturer på ho. :-) Nå blir det ikke noe før vi skal legge oss. Føler meg egentlig helt elendig idag, tror jeg brygger på noe. Så får håpe ikke formen er sånn i morgen, fordi skal vaske på Rema 1000. Vet ikke om det kan være sprøyta som gjør meg litt uggen i kroppen og sånn, men armen er vond enda, har ikke kunnet bære noe tungt eller strekke meg etter noe. Men det går nok over i morgen. :-)

Men idag fikk vi besøk av Geir og Hans Christian. Så fikk de hilse på det nye familiemedlemmet våres. Så det var koselig.

Håper det blir varmere snart, det er så surt ute. Veldig skarp vind, men eller så er det ikke så kaldt. Men har holdt seg på -3 og -4.
Nå er det vel ikke lenge til siste turen til Lilla, så skal ihvertfall jeg legga meg til å sove!

Noen som har følt seg uggen i kroppen idag?

Stivkrampesprøyte.

Som jeg skrev i går så måtte jeg inn til legen for å ta stivkrampesprøyte fordi jeg hadde blitt klort opp av Petra på håndeddet. Og jeg ar så øm i hele venstre armen og skikkelig vondt innimellom at jeg måtte til Hønefoss for å ta det. Så etter at vi kom fram så sa de at det var så veldig farlig, siden det ikke var bitt. Men siden jeg hadde vondt i armen, så var det nok lurt. Også hadde jeg ikke tatt stivkrampesprøyte siden jeg var 12-13 år. Så det er jo 6-7 år siden. Så da trenger jeg ikke å ta sivkrampesprøyte før om 7 år, hvisj eg ikke blir bitt.

Så det går bedre nå. :-)

 

Legevakta idag.

Før idag så fikk jeg et klor av Petra som jeg egentlig ikke tenkte noe over. Ho er sånn at ho liker ikke å bli løfta spesielt hvis ho er stressa. Så jeg gjorde det da og ho sprella. Jeg tenkte ikke at et katteklor skulle gjøre så mye. Men så var det 5 timer etter, at jeg smerket en stikkende følelse øverst i armen.. Så jeg ringte legevakta, så jeg skal til legevakta nå og ta stivkrampesprøyte!

 Gruer meg, jeg har jo tatt det før. Men er det noen som vet hvor han stikker, oim det er i såre eller bare i armen?? Gruer meg som faen!

Photo ~ Lilla

Jeg tok meg en halvtimes tur med Lilla idag kl 09. 20. Det var utrolig godt å gå seg en tur så tidlig på morgenen. Utrolig nok så er ho fortsatt like flink til å gå tur, litt bedre med biler idag, men lastebiler er fortsatt skumle! Men det går over. :-) Utrolig flink med tanke på at ho ikke har gått i bånd før. Så tok noen bilder etter tur idag. Det var lettere idag å få tatt bilde av ho, fordi ho lå på sofaen etter å ha gått tur. Så vilte litt. :-)


Søte Lilla!

Det går bra med kattene, men ho begynner å venne seg til dem, så ho har begynt å bli litt brå. Å det liker ikke kattene, så de får være på badet når de begynner å frese og sånn, få en liten pause. Så får de komme ut når de har roet seg ned. Nå ligger ho bak meg å sover. :-)

Kommer til å legge ut bilder av kattene med ho også, men må bare la de få tid til å venne seg til hverandre først.

Ha en fin dag!

Lilla, vårt nye familiemedlem!

Nå har vi vært å hentet hunden vi skal ha på fôr, vi skal ha ho på prøve tid i 2 uker for å se om det går bra. Hittil er vi kjempefornøyd med ho. Var litt redd for biler på tur istad, men det kommer seg. Utrolig flink til å gå tur i bånd siden ho ikke er trent opp til det. Ho kommer helt fra Italia. Ho er 7 mnd gammel og jeg har allerede blitt glad i ho. Kjemåeherlig og rolig hund! Det gikk bra md kattene også, de har hilst, ble litt fresing og sånn, men ser ut som det går bedre nå. :-)


Kjempesøt! Ho heter faktisk Lilla. :-)


Søøta!

Har allerede blitt glad i ho. Så utrolig søt!

Nå kan ho legge seg til rette i sofaen uten salan på seg. :-) Skal bli godt å gå en kveldstur etterpå, og legge oss. :-)

Håper dere har hatt en fin dag!

Idag kommer det nye familiemedlemmet!

Gud som tiden har gått sakte i helgen.. Når man virkelig gleder seg til noe begge to, så er det så vanskelig å sitte å vente så lenge. Igår gikk tiden så sakte at jeg var så rastløs og kjedet meg bare som faen. Så igår ble det en times tid med rydding og vasking av leiligheten. Eneste jeg har igjen før vi henter henne kl 6, er å rydde kjøkkenet, rommet og vaske det. Det bestemte jeg meg for å ikke ta igår, fordi jeg orker ikke å sitte her i sofaen hele dagen og vente på at Kristoffer skal komme hjem fra jobb. Så nå skal jeg slappe av også får jeg vel starte.

Det jeg lurer på er hvordan kattene vil reagere på ho. De har 3 katter fra før av, så ho er vant til katter fra før. Men er ikke urolig for hvordan Sassy vil være, fordi ho tørr litt mer enn Petra- Petra kan det ta en uke før venner seg til hunden eller mer.. Men Sassy vil nok ta det litt rolig i starten, men kan ta 1-2 dager før ho venner seg til hunden. Men de skal jo ikke møtes første dagen da. For ho må roe seg ned, så kattene blir på badet til i morgen, det er de vant til pga det at de sover der om nettene og når vi ikke er hjemme. For eller så raser de ned alt av ting fra bord og alt.


Petra og Chico. Tok langt tid før ho turte å legge seg ned med Chico første gang.Her er ho bare 2 mnd eller noe. Men det var fordi det var den første hunden ho har sett. Så det gikk jo bra da til slutt. Men nå leker de sammen, men alltid like skummelt å se han vær gang. Men det går over fort. Så vi krysser fingrene for at de vil akseptere det nye familiemedlemmet!

Så nå gleder vi oss alle til å hilse på henne.

Dere får ha en kjempefin dag! Kan hende det kommer noen bilder i morgen, i kveld så kommer vi litt seint hjem, og må bli kjent med ho da. :-)

Kvinnedagen

Dagen idag har både vært fin, nervøs og koselig! Det første som skjedde idag var vel at jeg holdt på å forsove meg, vekkerklokka ringte ikke. Så jeg sov en halvtime mer enn det jeg skulle. Så jeg hadde en time på å rydde, dusje, fikse meg og komme meg ut døra. Skulle egentlig ha vært i Vikersund å tatt ut penger til bussen før jeg dro til Åmot, men det rakk jeg ikke. :P Så jeg dro til Åmot for å levere inn en søknad på en jobb. Så var det banken, nav og butikken. Så nå sitter jeg hjemme og venter på kjæresten mens Sassy prøver å snike seg oppå meg, haha.

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive mer, men håper alt ordner seg for oss nå. :-)

 
Bilde er tatt i Løken. :-)

Vi fikk ikke Kiwi, men....

Vi får ha ei lita tispe på 6 mnd på fôr istedenfor! Å det er jo helt supert. Jeg og Kristoffer har sittet med hjertet oppi halsen hele kvelden. Men det ble den andre familien pga det at de har hatt Jack Russel Terrier før, men de sa at det var et vanskelig valg. Vi ble jo selvfølgelig kjempe skuffa fordi det ikke ble oss. Men noen min etterpå så fikk vi en mld til, å der stod det "Dere er vel ikke interessert å ha ei tispe?" Å da ble jeg kjempeglad! Omg. Om det ble Kiwi eller en annen hund, hadde ikke spilt noe rolle. For vi ønsker oss en hund, uansett hva! Så vi er superfornøyd. Så til mandag så skal vi opp å hilse på henne, å snakke om fôrvertavtalen og gå igjennom den. Så hvis det er i orden, så kunne vi ta ho med hjem samme dag. Det gleder jeg meg til!

Så nå vil jeg bare legge meg ned med et smil om munnen. Bedre enn i natt som jeg lå våken lenge og var på pinebenken..


Et bilde jeg fant på google. Bare for å ha et bilde å vise.

Håper alt ordner seg nå.
Dere få ha en fin natt og ha en fin helg!

Søte Sassy!

Jeg pleier å legge meg ut på sofaen da Kristoffer står opp, så ligger jeg å ser på tv til jeg sovner. Å da sover jeg til 9-10 tiden. Å siden kattene sover på badet om nettene, så slepper jeg dem ut når jeg våkner, for da vet jeg at de ikke finner på noe kødd, som de pleier å gjøre når vi sover. Så da pleier alltid begge kattene å komme å kose, men Petra koser 5 min, så er det over. Så ho pleier å legge seg på sofaputa på andre sofaen ved siden av. Mens Sassy er så søt å kommer å legger seg oppå dyna oppå meg og maler. Ho kan ligge der i en time hvis ho vil det. Men noen ganger må jeg flytte henne fordi jeg sitter vondt. Eller at jeg skal noe. Så flytter henne til den andre sofaen sammen med Petra, nei det vil ho ikke! Så ho kommer tilbake for å legge seg der, men når jeg flytter ho igjen å tar av meg dyna, er det greit. Da kan ho sitte å vente på at jeg tar på meg dyna, så da kommer ho å legger seg i fanget mitt. Haha, ho er så søt da!

Så jeg tok et bilde av Petra henge ned fra sofaen og Sassy ligger å venter på at jeg skal bli ferdig med datan. Stakkars, ho sovner nesten sittende og gynger. xD Søt da. :-)


Veldig dårlig bilde, fordi jeg brukte mobilen, gadd ikke å ta fram speilrefleksen for det.

Inatt så fikk jeg nesten ikke sove, pga det at jeg tenker for mye på hva som skjer ang det med Kiwi, jeg er drit nervøs for å få et nei. Familien som var interessert i han skal ditt i dag, så vi skulle få svar idag ang om det blir oss eller dem. Å det er nervepirrende.. Er jo ikke værre å finne en annen hund på fôr, men det var noe spesielt med han, siden han var så utrolig nydelig og så rolig! En herlig hund. Så nå krysser vi fingrene.

Har dere like rare katter eller hunder?

Kameraet jeg bruker.

Kameraet jeg bruker er egentlig pappa sitt, men jeg får lov til å ha det her, så lenge han får komme å hente det når han vil. Og det syns jeg er ganske greit. Jeg er ganske fornøyd med kamera. Fordi før så brukte jef et digitaltkamera som heter Canon Photoshot A490. Dårligste kamera jeg noen gang har hatt, pga at det går på batteri. I starten kunne batteriet vare opp til flere dager, men nå er det så dårlig at man bare kan ta 5 bilder, så må jeg bytte. Så det er lagt på hylla. Så nå låner jeg en Canon EOS 450D. Er ganske fornøyd med det, tar veldig bra bilder, men har ikke så mye inspirasjon og er ikke flink til å få bildene så fine..

Nå vil jeg egentlig lære meg åssen man bruker det ordentlig. Men det kommer vel til slutt. :-)

Jeg kan ikke love dere at det kommer bilder før jeg har fått inspirasjonen tilbake. Så, men skal prøve!

Hvilket kamera bruker du?

Lite motivasjon.

Jeg har så lite lyst til å blogge fordi jeg ikke har noe å blogge om. Motivasjonen min er på null. Så det beklager jeg så mye for. Jeg vet bare ikke hva jeg skal blogge om, det er ikke så mye å ta bilder av heller, for jeg føler jeg ikke helt får det til. Jeg vil bare at snøen blir borte, så kan det hende jeg får mer motivasjon til å ta bilder av naturen. Liker best vår/sommer/høst. Vinteren blir det ikke noe ut av, fordi bildene blir bare det samme. Det har jo seg sånn at vi var å så på Kiwi, den hunden vi kanskje skulle få med oss hjem. Men det var flere som var interessert. Så vi mistet håpet på at vi skulle få han. Fordi vi hørte ikke noe fra dem. Så jeg sendte mld og lurte på hvordan det går ang det med Kiwi. Så en familie skulle komme i morgen å se på han. Så vi får svar i morgen, forhåpentligvis! Nå krysser vi alt vi har og håper på det beste! Selvom jeg har lite tro til at vi kan få han på fôr. Så kryss fingrene dine med oss. Jeg blir så nervøs!

Blir mye å gjøre nå. I morgen blir det møte med sjefen på jobben, å det håper jeg går bra! Fredag skal jeg nedover for å levere en søknad til en jobb. Så vi krysser fingrene for at jeg får den! Da blir alt mye enklere for meg og Kristoffer. Lørdag så blir det jobb, og det skal bli godt. Jobbet litt mer denne mnd enn jeg hadde forventet. Jobbet torsdag forrige uke, + fredag fordi mamma var syk så jeg tok over for henne. Jobbet denne mandagen også, så det er jo bra! Tjener litt mer penger er ikke feil!

Petra var vist i en liten slåsskamp idag. Satt å så på bilder på en side på facebook som heter "Norges unge naturfotografer" . Så hørte jeg et forferdelig kattehyl, sånn når de slåss. Så jeg løp til vinduet og åpnet og Petra kom løpanes, tror ho var i sjokk og skikkelig møkkete. Måtte vaske hendene etter at jeg hadde sett om ho hadde noen sår. Da ble såpa svart, så ho hadde vel tryni litt da ho stakk fra katta. Så ho var litt i sjokk lenge etterpå. Fikk litt våtfor av meg. Men tror jeg aldri har sett ho så kosete når ho kom inn, ho malte skikkelig høyt og strøyk seg inntil deg. Søte pusen, så vet ikke om jeg tørr å sleppe de ut igjen, fordi ho er så liten for størrelsen og er bare 8 mmd gammel. Sassy kom inn like hel ho og, men en time seinere. Så godt det gikk bra med begge to.


Søte pusene våres! Bilde er fra i fjord før vi skulle dra til Oslo, så de ligger klare inni buret sitt allerede.

Nå håper vi bare på det beste!

Ha en kjempefin dag videre!

Klar for jobb!

Som dere vet, så jobber jeg ikke så mye. Faste deltidsjobben min er som regel bare annenhver helg. Men jeg blir ringt hvis de trenger hjelp. Så i forrige uke så ble jeg spurt om jeg ville jobbe idag. Så jeg sier jo aldri nei til det når jeg kan jobbe når jeg sitter hjemme mesteparten av uka. Så da skal jeg jobbe i kveld, også mandag. :-) Skal bli godt! Kristoffer kommer hjem da jeg starter å jobbe, så jeg gleder meg bare til jeg kommer hjem ikveld. :-)


Haha, ikke et smil? Tok bare et bilde sånn fort, så..

Q; Jobber du i kveld?

Heidi Maria Johannessen 22, Modum Er ei jente på 20 år som elsker å ta bilder fra folk til natur! Jeg er forlovet og samboer med Kristoffer. Håper dere liker bloggen!

Design og koding av Silje Lien.
hits