Mine tanker

Jeg har lenge gått inn og ut fra bloggen og lurt på om det er lurt at jeg setter meg ned å skriver. Jeg vet det er veldig få som leser dette og det gjør det mye lettere for meg også. Men tankene mine bare svirrer rundt. Jeg vet ikke egentlig hvorfor jeg er så deprimert om dagen. Hvorfor tankene mine ikke gir seg. Hvorfor skal jeg gå rundt å tenke sånn?

Angsten av å fortsatt bli snakket stygt om, at jeg ikke er bra nok for kjæresten min, at han syntes jeg ikke er bra nok for han. Hvorfor skal jeg være redd for det? Jeg føler meg ikke er bra nok for noen. Føler meg som en sånn som bare står i veien og vil bare forsvinne. Men samtidig skulle jeg ønske noen så meg, så meg som den jeg var og ikke den alle tror jeg er. Er så lei. 

Etter all mobbing, å se hvor godt Kristoffer blir likt. Hvordan han er med venner, hvorfor kan ikke jeg ha det samme som han? Ha venner, hvorfor trekker folk seg så unna meg? Vil ikke gå å ha den følelsen at jeg ikke er bra nok for venna hans, at jeg er for stygg. Hva tenker de om meg?

Det å gå å være syk. Syk over lengre stund, sengeliggende og orker ingenting! Hvorfor skal det være så vanskelig å finne ut hva som feiler meg? Hvorfor skal det ta så lang tid, så lang tid til å få noen til å tro meg og hjelpe meg. Det tok meg lang tid å klare å bytte lege da jeg trodde han kunne hjelpe meg. Men eneste jeg ble fortalt, var løgner. Det å bli fortalt "Jeg forstår deg, det er vondt. Du vil bli henvist." Venter et år, ingenting.Bytter lege, tar 3 dager så har jeg allerede fått time fra henvisning nye legen sendte.. Eneste jeg må tenke nå er at ting går fremover, ting vil bli bedre. Men vil det virkelig bli bedre?

Jeg er så sliten, jeg blir så deprimert av det. Vil bare bli frisk, komme meg ut i jobb og trives med meg selv. 

Jeg er så redd for hva folk sier om meg. "Ho ser så frisk ut."  "Ho legger ut mye bilder av dyra. Går turer. Ho er jo helt frisk!"  Er det virkelig sant, eller er det bare meg? 
Jeg har snakket veldig mye om dette på bloggen, men tror folk meg? Andre dager kan jeg gå turer, gå på butikken og føle meg helt frisk! Men plutselig så kan jeg ligge sengeliggende i flere uker. Utmattet, kroppen værker, svimmel og kvalm. Andre dager kan jeg ikke engang ta kjøkkenet, jeg blir så utmattet av anstrengelser. Hva gjør man da? Jo, man samler opp energi i flere dager for å prøve på nytt.

Jeg håper bare folk forstår det at selvom jeg virker frisk, at jeg smiler og deler bilder. Så er det alltid noe bak det. 

Nå er det nok for idag. Håper dere har hatt en fin dag og har en fortsatt fin søndags natt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits