Føler meg stolt!

Fra da jeg bestemte meg for å slutte med godteri og cola, så har jeg gått ned 5 kg bare ved det. Jeg har ikke trent imellom tiden da formen ikke har vært helt på topp, men jeg klarte ihvertfall å gå ned en størrelse! Så den ene buksa mi begynner å falle av snart, hehe. Selvom ikke 5 kg er mye, men så er det mye for meg. Nå har jeg ikke veid meg på en uke, så vet ikke hvor mye den ligger på nå, men jeg håper det fortsatt går nedover.

Som jeg også skrev tidligere, er at jeg ventet på henvisning, nå har jeg endelig fått en time hos hjertespesialisten etter 4 mnd ventetid uten nytte, dro bare ned til legen og han purret på dem, bare etter en mnd fikk jeg svar! Så glad for at jeg endelig får kommet meg til lege så de kan finne ut hva det er. Eller sende meg videre hvis de ikke finner noe. Håper jeg slipper flere henvisninger. Vil også finne ut så jeg slepper å gå sånn! Jeg har også blitt henvist til operasjon av sacral cyste, jeg håper bare ikke denne operasjonen skjer midt på sommeren! Da må jeg bruke mesteparten i senga/sofaen.. Håper jeg får time fort.

Formen idag er faktisk bra, jeg har fått det bedre med meg selv og jeg føler meg bedre. Jeg er ikke så mye svimmel lenger, de tingene som gjorde meg svimmel før, som å ligge på magen kan jeg fint gjøre nå. Men kvalmen gir seg ikke, heller ikke hjertet. Så nå skal jeg begynne å gå lange og begynne å jogge, få opp kondisen!

Også vil jeg bare si en ting... Til dere der ute som ikke tror at jeg er syk, fordi det ikke syntes! Tro om igjen. Jeg er så lei av at folk skal si til meg at jeg bare overdriver, lei av blikkene man får hvis det kommer opp. Når ikke engang de jeg ser hver dag tror på det og ler av meg fordi jeg ikke ser syk ut.. Jeg har presset meg så mye på jobb i det siste at jeg har holdt på å besvime bak kassa, det var holdt på å skje flere ganger daglig, ukentlig. Kroppen min er sliten, men jeg vil ikke vise det!

Så dere som tror dette bare er en fille sak, tro om igjen. Kroppen stritter imot og jeg er så sliten! Sliten å vente, ikke få svar og rett å slett sliten av å gå med dette!

Håper virkelig noen der ute som tror meg, heldigvis gjør familien min det og støtter meg! :)

Én kommentar

zivalinn

17.03.2014 kl.23:04

Det er godt og lese at ting ordner seg for deg!

Jeg tror deg, og skjønner at det er vanskelig og måtte vente og vente, verden bør skjerpe seg! Er mye som er vondt i kroppen osv som man bare ikke ser!

Ønsker deg masse god bedring og kjempe masse lykke til!!! :))

(Jeg sku virkelig ønske jeg også kunne slutte med så mye godteri og cola jeg å..heeh)

Heidi Maria Johannessen

27.04.2014 kl.22:49

zivalinn:

Beklager for sent svar, men det er sant som du sier. Verden bør skjerpe seg. Til og med folk som har alvorlige sykdommer osv. Må sitte å vente like lenge. Takk. :)

Det er vanskelig, men jeg klarte faktisk å starte igjen... :/

Skriv en ny kommentar

hits