Alle 6 dyra våres! ~ bilder og fakta

Jeg sa jeg skulle ha et innlegg om litt bilder og fakta om alle dyra våre. Vi har 3 katter, 1 hund og 2 kaniner. Kaninene kom i går, så vi har ikke blitt så veldig kjent med dem enda, men det kommer. :) Men man ser forskjell, ho ene er litt mer nysgjerrig enn de andre. :)

Kan jo begynne med et og et dyr og fortelle hvordan dem er, alle dyr er forskjellige i oppførsel. :P

Vi begynner med Petra:

Petra ble født 4.juni 2012, ho var den eneste kattungen som overlevde i kullet siden vi fant ut seinere at moren hadde livmorkreft, så det er grunnen til dem ikke overlevde.(ho er opperert og lever den da idag)  Men vi er glad vi har henne! Ho er ei veldig leken pus, men ho kan være kosete hvis vi kommer bort til ho, men liker best å ligge på klatrestativet og følge med ut og kose seg der. Så henne ser vi ikke mye til hvis vi ikke går for å finne ho. :P Stille og roligste katten jeg har møtt, men fortsatt. Ingen kan bytte ut ho!

 

Også har vi Sassy:

Ho ble født 19. april 2012. Sassy er litt av hvert.. Ho kan være hissig (ikke bite, men blir fort sint og stikker av hvis en av dyra plager ho, men gjør ingenting tilbake.), kosete og leken på engang. Ho er den som skal ha kos når ho først vil ha kos, ikke før det. Men når ho først er glad for å se deg og er kosen, har du ikke noe valg. Liker å ligge på tepper og dyner og kose. Petra og Sassy har vært bestevenner helt siden de var små. De er knyttet til hverandre. Sassy er da min pus da.

Kan legge med bider av Petra og Sassy.

Søtingene!

 

Også har vi Snusken (eller pus som vi kaller ho.):

Ho ble født 28.juli 2013. Med 4 av sine søsken, den ene pusen døde og moren, men det har jeg skrivd om før. Pus kan være en skikkelig pest og plage! Ho klatrer oppover dørkarmer, klorer på dører og er helt grisevill. Om nettene pleier ho å være så oppmerksomhetsyk at ho klorer helt til ho får det som ho vil, ja ho er sta! Verdens staeste katte! Men jeg er jo glad i henne. Også for at vi skal legge merke til ho, steller ho seg på magen din så du ikke ser tv'n. Dumme katte. :P Men ho er nydelig.Vi har virkelig noen rare katter. Spesielt pus (Snusken)... Mest rareste katta...

Også har vi til slutt Lilla:

Lilla ble født 18. august 2012. Ho kommer helt fra Italia og kom til Norge da ho var 6 mnd gammel. En mnd senere fikk vi ho på fôravtale. Det er vi jo kjempeglad for. Men siden det er en Jack Russell Terrier så trenger ho sin tid ute for mosjon. Mye energi og kjempeglad jente. Ho er litt mørkredd når det kommer til folk ho møter om kveldene da ho ikke ser ansiktene dems og det er ikke morsomt. Aldri vist noe tegn til å være aggresiv, noe jeg er kjempeglad for. Ho er ikke sta, ho gjør som vi sier. Hvis vi sier nei, så forstår ho det og snur seg eller stopper å gjøre det. Veldig glad i å lære nye triks! Ho kan bamse, sitt, ligg, side, rull rundt, hige five, gi labb og bli. Lærer ho på plass nå, så skal vi se hvor lang tid det tar. For Lilla så tar det ikke mange dagene før ho lærer, hvis vi trener på det 10-15 min hver dag. Gneldrer aldri, aldri sta og er bare grei å ha med å gjøre. Ho er flott å gå tur med, bryr seg ikke om mennsker, utenom i mørket, går rett forbi, hundene må ho snu seg for å se på litt. Men hvis det går hunder forran, så bryr ho seg ikke. Ho er ei veldig flott hund! Glad jeg har ho.

Og for dere som ønsker dere en livlig hund, så er Jack Russel Terrier den beste hunderase, ihvertfall for meg! Ta kontakt hvis du vil vite mer om dem.

Nå gidder jeg ikke å ta med kaninene fordi jeg ikke har så mye å fortelle enda. Men det kommer. :)

Hvilke dyr har du?

3 kommentarer

Emilie

17.02.2014 kl.22:41

Så søte! :D <3

Tiffany & Daisy

17.02.2014 kl.22:49

Så utrolig fine dyr du har! :D Likte spesielt utseendet til Petra, uutrolig søt katt! :)

Kaisa Elise

17.02.2014 kl.22:51

Så søte :) har 3 dyr selv :)

Ane Borghild

18.02.2014 kl.07:18

å fysøren! så fine katter og for en nydelig hund! jeg har to katter selv:)

Skriv en ny kommentar

hits