Hils på de 2 nye familiemedlemmene!

Her på fredag fikk jeg så lyst til å ta en titt på finn bare for å se. Begynte å se på hunder osv. Bare for å sjekke, hadde ingen planer om å finne noe! Så jeg kikket litt rundt, noe som ikke er så bra. Haha. :P Så kom jeg over en liten annonse om 2 kaniner som trengte et hjem, de skulle gis bort med innebur, utebur, masse mat og utstyr. Hvordan takke nei når dette kunne komme over 2000 for alt helt nytt + kaninene da.. Så jeg begynte å smiske litt med samboer, tror du ikke han sa jaa?!! Hehe, jeg var kjempeglad. Alle de andre gangene vi har fått oss dyr har vi sagt "DETTE ER SISTE DYR INN I HUS..."  Også ender vi alltid opp med dyr, så nå har vi 6 dyr i hus. Kan lage et innlegg i morgen om alle dyrene hvis noen er interessert.

Kjempesøte herlige små kaniner.
Hadde kaniner når jeg var liten, fikk også en i bursdagsgave da jeg fulte 15 år, men jeg bodde halvveis hjemme og borte, så jeg hadde så lite tid til han. Men nå har jeg masse tid.

Bonnie (lyse) og Lizzy (brun) Den lyse er min, og den mørke er Kristoffer sin. To jenter.

Har ikke lyst til å bytte navn da det var navnene dems fra før av.

Nå skal jeg slappe av med alle dyrene mine og legge meg for å få søvn til jobb i morgen. :) Blir vel vanskelig å ha 6 dyr på fanget, haha. ;)

Ha en fin kveld videre!

3 kommentarer

Kaisa Elise

16.02.2014 kl.21:59

Så søte :)

Ane Borghild

16.02.2014 kl.22:48

Nommin!! Så utrolig fine de var!

Heidi Maria Johannessen

17.02.2014 kl.21:38

Ane Borghild: De er kjempesøte!

xmariiax

20.02.2014 kl.19:18

Så søte de er :)) Savner å ha kaniner allerede jeg

Skriv en ny kommentar

hits