Den gang...

... Jeg var så flau og hatet kroppen min, jeg hatet rett og slett hele meg, hvordan jeg så ut og hvordan jeg var. Hadde rett og slett veldig dårlig selvtillit. Hadde mye å gjøre med hvordan jeg hadde det med mobbing osv. Jeg spiste meg stor.. Hvorfor lot jeg meg til å gjøre det? Den gang så jeg ingenting.. Ikke at kroppen min kanskje var tynn nok til at jeg skulle være fornøtd med den! Jeg så ikke det at jeg faktisk ikke hadde så stygt smil som alle sa. Den dag idag er jeg faktisk flau, men ikke så like mye flau, misliker ikke smilet mitt. Smilet mitt, hvordan jeg ser ut. Spiller det noen rolle lenger?

Jeg leier et hus, har dyr jeg tar vare på, har jobb og er forlovet med verdens beste! Kan man be om noe annet? Den jeg er i dag, jeg er blid og glad. Gladere enn det jeg var. Depresjonen har gått sin gang, etter 6 år. Angsten forsvinner dag for dag! Ikke helt der enda, men jeg kommer meg. Trvies med den jeg er idag og vil fortsette med det!

BILDET ER FRA DA JEG HATET HVORDAN KROPPEN OG SMILET MITT SÅ UT. HAR IKKE ORGINAL BILDET LENGER.

Jeg har som mål, som sikkert noen av dere har fått med seg. At jeg vil bli like tynn som jeg var der. Ting går fremover, nå som formen har blitt så mye bedre. Satser jeg på å starte å trene igjen. Har gått litt sakte her, men jeg håper det kommer seg! Hehe. Og for dere som lurer på hvordan det er med å holde seg unna godteri og brus osv... Jeg kan godt være ærlig med det at jeg sprakk, jeg spiser dobbelt så lite som jeg gjorde. Men jeg har drikki noen glass med cola i uka og tatt meg noe is. Men noe kan man vel unne seg? Siden jeg sluttet på dagen, så begynte jeg å slutte å spise. Jeg spiste ikke frokost og kveldsmat, det ble bare middag. Sånn var det i 2 uker, etter at jeg fikk en oppvekker på at jeg måtte spise mer, eller så ville jeg ende med spiseforstyrrelse begynte jeg å spise igjen. Går så mye bedre nå.

Nå skal jeg prøve å fokusere, gå turer, jogge og komme i form! Om jeg så må. Er bare det å ha nok motivasjon!

Én kommentar

xmylife93x

15.02.2014 kl.17:51

Synest du er pen som du er jeg :D

Heidi Maria Johannessen

16.02.2014 kl.21:11

xmylife93x: Takk, silje!

Skriv en ny kommentar

hits