Endre kostholdet mitt.

Forrige uke bestemte jeg meg for å endre på kostholdet! For sånn som vi drev med, heiv i oss cola dagen lang, usunne alternativer til både frokost og middag. Da sa det stopp, jeg sluttet brått med cola, godteri og alt som har noe med usunn mat til middag. Spiste mer grønnsaker, knekkebrød til frokost/kvelds, prøve å unngå søtsuget. Men dette er faktisk første gang jeg faktisk klarer meg uten å sprekke! Greit, søtsuget er der enda, men den er så svak at jeg også kan stikke i butikken og gå forbi godteriet og heve hodet og si til meg selv at det skal jeg ikke ha. Jeg har inngått en avtale med meg selv at det finnes en lørdag, der du kan ta deg litt hvis du har lyst på. Men det skal ikke være sånn at jeg havner tilbake der jeg var før bare pga at jeg tok meg en sjokolade bit på en lørsdag.

Jeg skal også trene så mye jeg kan, siden formen min er veldig dårlig av og til. Så skal jeg klare dette! Bare av å kutte ut alt det med sukker, så tror jeg at jeg vil nå mitt mål og ihvertfall gå ned 10kg dette året, det må jeg! Det er både godt for helsa mi, kanskje jeg vil bli bedre i formen, og ikke minst hvordan jeg har det med meg selv da jeg har klart noe jeg virkelig har stått for!

De tingene jeg sitter å er fysen på nå er kreolsk kyllingsalat..... Det er det beste pålegget du kan tenke deg... Og potetgull... Måtte over på butikken for å kjøpe 2 ting til middagen, poteter og sukkererter.. Jeg bestemte meg for å gå rett forbi alt og la være å tenke på det. Kom meg igjennom. For når vanene dine er å gå rett bort å hente en potetgullpose, eller kreolsk kyllingsalat, så er det faktisk vanskelig å legge det fra seg. Er sikkert flere her som har opplevd det!

Jeg kommer til å legge ut hvordan det går framover, hvordan jeg klarer meg uten cola og godteri og leve mer sunnere. Hvis jeg ser noe forskjell snart, kanskje jeg legger ut bilder av hvordan jeg har klart meg. ;) Nå så blir det noen bilder før da jeg trodde jeg var ekstremt feit og ikke turte å gå ute, men nå som jeg faktisk har lagt på meg, så innser jeg jo det at jeg burde ihvertfall vært redd for å gå ut nå!

PS: JEG SVETTET IKKE PÅ DET ENE BILDET, vi hadde badet og jeg måtte ha på meg klæra med våt bikini!

Flaut, men helt ok.. Dette skal endres på! :-)

Ha en fin dag videre!

Én kommentar

xmylife93x

13.01.2014 kl.17:36

Skal akuratt gjøre det samma : D skal melde meg inn på trening studio i morra :D og spise mer sunt :D

Heidi Maria Johannessen

13.01.2014 kl.21:52

xmylife93x: Så bra! :-)

Skriv en ny kommentar

hits