Legebesøk i hytt og pine!

Har bare hatt lyst til å legge meg ned og sove. Våkne dagen etterpå å være frisk igjen! Føle jeg har energi og klare å komme meg igjennom en dag uten å føle at jeg trenger å hvile og samle opp kreftene mine til neste dag for å klare å fullføre den. Mye infeksjoner og bestennelser, jeg er så lei! Kan det ikke gi seg!

Idag ble det legetime, ble penicillin kur, henvisning til MR og masse blodprøver... ENDELIG kan jeg glede meg til framover, kanskje de vil klare å finne ut om det er ME eller hva faen det er som feiler meg. Så nå håper jeg det går fremover.

Formen min idag har vært helt på tryne, jeg "trente" litt igår, endte med at kroppen min føles ut som den har vært på jobb i 10 timer og ikke fått sove. Kroppen verker og er så sliten, så hadde en liten opphold i det og tok kjøkkenet før det så helt bomba ut der. Endte med et bad og liggi på sofaen siden. Det er godt å ha sånne hvile dager. Godt man har kjæreste som hjelper en på sånne dager. :) Så nå håper jeg tiden går fort til jeg skal legge meg til å sove. For nå er jeg helt utkjørt etter legetimen og det lille jeg har gjort idag.

Men eller så har uka vært grei, gårsdagens var ganske fin. Nok energi til å holde meg oppe ihvertfall. Siden jeg "trente" litt hjemme og fikk gått lang tur med bikkja og typen. :-) Eller så håper jeg morgendagen blir bedre! :-)

Jeg kommer til å legge ut bilder litt seinere i uka, men nå orker jeg ikke. Ha en fin dag alle sammen!

 

Én kommentar

xmylife93x

08.01.2014 kl.20:25

Fint bilde av katta : D

Håper det blir bedre ettervært

Kaisa Elise

08.01.2014 kl.22:26

God bedring !

Skriv en ny kommentar

hits