Noen som har lyst på kattunger?

Jeg har en kattemor og 4 katter jeg tok til meg for 4 uker siden. De er 4 uker og 3 dager gamle idag. Jeg gidder ikke å stresse enda med å finne nytt hjem til dem. Men kan jo legge det ut på bloggen forde. Men den ene kattungen døde, så vi har bare 3 stk igjen. Moren heter Snusken og ho er ei veldig fin mamma! Og de andre pusene er nydelige!

Gutt nr.1 :
Er den som er stripete. Utrolig leken og fin gutt som elsker kos. Liker oppmerksomhet. Ser fort forskjell på dem. Er mer rampete og tørr ting. Hehe, herlig katt. Vurderer å beholde han selv! Utrolig herlig katt!

Gutt nr. 2:
Helt svart med en liten flekk med hvit forran på brystet. Veldig usikker, men når han har fått vendt seg til ting, så er han leken og liker å leke med fingrene dine og klatre på deg. Elsker kos. Begynt allerede å stryke seg inntil fingrene dine. Like rampete som den stripete, men tar bare litt før han vender seg til ting! Men herlig pus.

Jente :
Ho er en sånn mellomting av disse to guttene. Ho er litt usikker på ting noen ganger. Men veldig glad i kos! Liker å ligge oppe ved halsen din og sove der. Er leken og elsker å løpe! Begynt å løpe fort og veldig flink til å klatre. Mye flinkere enn de andre 2. Klarer allerede å klatre opp i sofaen, men det klarer ikke de andre. Alle sammen er like herlige!

Snusken / moren :
Da moren kom hitt var ho veldig liten og tynn. Hadde nesten ikke melk til de små. Men ho har fått masse våtfor og har lagt på seg en del. Men har et stykke igjen å gå. Derfor trenger ho å komme til et hjem der ho kan få våtfor og legge på seg. Derfor er ho avhengig av å få mat som det er næring i og ikke mat som man kjøper i matbutikk. (utenom kattungemat). Men ho er faktisk den mest kosete katten jeg har møtt. Utrolig herlig, liker å ligge på fanget og kose.Ho er ikke vant til hunder. Men det er faktisk kattungene og ho er vant til andre katter. Det bryr ho seg ikke noe om uansett hvor sinte den andre katten er. :P

Så hvis dere vil hilse på disse små og moren, så er det bare å ta kontakt. Holder til i Vikersund.
De er leveringsklare om 8 uker. :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits